VOLI KOŠARKAŠE

Prazne priče ili...? Samohrana majka Khloé Kardashian o vezi s još jednim NBA igračem

Američka reality zvijezda i članica obitelji Kardashian odgovorila na glasine o vezi s još jednim američkim košarkašem, zvijezdom NBA lige.

Američkoj zvijezdi Khloé Kardashian (37) baš sve ide od ruke, ali u ljubavi jednostavno nema sreće. Jedna od najpoznatijih žena na svijetu trenutačno se može pohvaliti statusom singl samohrane majke, a da bi se to uskoro moglo promijeniti potvrdile su glasine da se Khloe viđa - s još jednim NBA igračem.

Da su joj sportaši, a posebno košarkaši dragi znaju svi, baš kao i to da s njima mora biti na oprezu nakon što je posljednjoj epizodi showa Kardashians glavna tema emisije bio jedan od posljednjih i najvećih obiteljskih skandala - prevara njezinog bivšeg Tristana Thompsona koji niti uz Khloe nije prestao trčati za drugim suknjama.

"TO definitivno NIJE istina!", napisala je Kardashian o spekulacijama koje kruže prostranstvima digitalnog svijeta, te dodala: "Sretna sam što se u ovoj situaciji uspjela fokusirati na odgoj svoje kćeri i sebe."

Poznato je da je Khloe Kardashian osim Thompsona (31) ljubila i druge košarkaške zvijezdama, uključujući bivšeg suprguga Lamara Odoma, te Jamesa Hardena s kojim je bila u dužoj vezi prije sedam godina.

image

Khloe Kardashian

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Khloe dijeli skrbništvo nad četverogodišnjom kćerkicom True s košarkašem, a neviđeni razmjeri novog skandala počeli su se pomaljati u prosincu kad ga je Teksašanka Maralee Nichols, po zanimanju osobna trenerica, tužila jer joj nije želio plaćati alimentaciju.

Njihova višemjesečne afera, naime, rezultirala je trudnoćom i rođenjem Thea, danas 5-godišnjeg dječaka, koji je na svijet došao iste godine kad i Thomposonov 5-godišnji sin Prince iz braka s Jordan Craig. Skandal s privatnom trenericom bio je medijski popraćen, a cijeli svijet je najviše zanimala reakcija Khloe Kardashian koju je svom dragom, kako se pričalo, već više puta opraštala razne izlete.

Čitajte i: MIRANDA KERR ISKRENO O SVOJOJ DISFUNKCIONALNOJ OBITELJI, BIVŠEM SUPRUGU ORLANDU BLOOMU I NJEGOVOJ PARTNERICI KATY PERRY

Navodno je baš ova Thompsonova nevjera presudila njihovom konačnom prekidu, nakon čega pomirba više nije bila moguća. Međutim oba roditelja, sudeći po objavama na društvenim mrežama, i dalje zajednički sudjeluju u odgoju svoje kćeri True.

image

Obitelj Kardashian na okupu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Mnogo vremena i truda je trebalo da se Khloé vrati košarkašu", pisali su američki mediji u siječnju prije skandala. "Provodili su se odlično tijekom izolacije, a Khloé je stvarno povjerovala da se Tristan promijenio."

"Pokušavali su i dobiti drugu bebu i razgovarali su o trajnom useljenju. Tristan je čak prodao svoju kuću u LA-u, a Khloé je mislila da je to ultimativni dokaz njegove osobne promjene i da je postao miran obiteljski čovjek. Ova priča ponovno je uzburkala duhove prošlosti, a u međuvremenu je očito saznala još neke stvari, pa su otišli svaki svojim putem", navode poznavatelji prilika u obitelji Kardashian.

Linker
19. travanj 2024 15:34