Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Zadobio teške ozljede

Poznati 'lovac na talente' hitno prevezen u bolnicu: Liječnici mu rekli da može biti sretan što je živ

Nakon što je isprobavao električni bicikl, Simon Cowell pao je s njega i opasno ozlijedio kralježnicu.

Član žirija popualarnih showova 'Britain's Got Talent', 'Americal Idol' i 'The X Factor', Simon Cowell, podvrgnuo se teškoj operaciji nakon što je ozlijedio leđa isprobavajući električni bicikl u svom domu u Malibuu.

Operacija je trajala pet sati, a televizijskom mogulu su liječnici morali staviti metalnu šipku u kralježnici.

"Dočekao se na leđa kada je pao s bicikla. Jako se ozlijedio, ali operacija je prošla dobro i liječnici su mu rekli da je pravi srećković", rekao je Simonov glasnogovornik.

BRIDGETOWN, BARBADOS  - English television personality, businessman and record executive Simon Cowell and partner Lauren Silverman pictured at the beach in Barbados.

BACKGRID UK 28 DECEMBER 2019, Image: 490198992, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Simon na odmoru na Barbadosu prošle godine.

Simon je inače karantenu proveo sa svojom dugogodišnjom djevojkom Laurom Silverman s kojom ima 6-godišnjeg sina Erica, a početkom ove godine pohvalio se kako je u manje od godinu dana izgubio oko deset kilograma.

"Prvi mjeseci uvijek su najdramatičniji. Tada dolazi najveći gubitak kilograma i misliš si - wow! Imao sam 96 cm u struku, a sada sam već izgubio 10. Sretan sam zbog toga", kazao je Cowell koji tvrdi kako je za održavanje dobre linije ključna prehrana. S jelovnika je izbacio crveno meso i umjesto običnog pio je light pivo, odnosno ono s manje kalorija.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 08:  Simon Cowell and Lauren Silverman attend the Shooting Star Ball in Aid of Shooting Star Children's Hospices at Royal Lancaster Hotel on November 08, 2019 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images)
Tim P. Whitby/Getty Images
Simon s djevojkom Lauren Silverman.

Također, britanski mediji nedavno su objavili kako ni nakon sedam godina veze ne želi ženiti svoju djevojku jer se boji kako bi izgubio slobodu. Zbog toga je Silverman navodno na rubu živaca i razmišlja o razlazu, a njemu je doprinijelo i to što je svog dečka uhvatila kako se dopisuje s bivšom Spajsicom Mel B. Ipak, čini se kako će još neko vrijeme provesti s njim, barem dok se ne oporavi.

Čitajte i:

Glazbeni mogul promijenio je dvije dijete i izgubio 10 kilograma: Prva je bila stvarno rigorozna, ali drugu bi svatko mogao primijeniti

Ni nakon sedam godina veze je ne želi ženiti: Djevojka koju je preoteo prijatelju na rubu je živaca

Linker
15. travanj 2024 22:18