Na prvi pogled

Poznati chef otkrio novu ljubav u svom životu! Pažanin ne može odoljeti ovom pogledu

Nakon što je zatvorio jedno poglavlje života, Ivan Pažanin si je ostvario dugogodišnju želju, u život mu je ušao smeđooki ljepotan.

Da je u svemu lošemu ova godine ipak donijela i nešto dobro, posvjedočio je naš poznati chef Ivan Pažanin. Prije otprilike dva mjeseca ostvario si je dugogodišnju želju i nabavio psa. Riječ je o petomjesečnom jazavčaru Pjeru, s kojim se poznati kuhar ne prestaje šetati i hvaliti na društvenim mrežama.

"Kad pogledaš me preko ramena. Tim okom boje dragog kamena", napisao je uz posljednju fotografiju, na kojoj Ivan u naručju drži svog mezimca, a Pjer šarmira fotografa svojim velikim očima.

Zvijezda RTL-ovog showa "3,2,1 - kuhaj!", uz snimanja vodio je i splitski restoran Štorija. Početkom zime oprostio se od njegove kuhinje, ali mu je u život ušao samo njegov "najbolji čovjekov prijatelj".

Ljubav na prvi pogled

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Dugo već želim psa, no do sada nisam imao uvjete. Od osamnaeste godine radim kao chef, što je cjelodnevni posao. Stoga sam odlučio više se okrenuti virtualnom kuhanju te televiziji", kazao je Ivan Pažanin za magazin Gloria.

Popularni chef ne skriva koliko mu se maleni pas uvukao pod kožu kao i svaki ponosan vlasnik, redovito bilježi neodoljive poze koje maleni Pjer radi te ih s veselje objavljuje na Instagramu.

Pjer i Ivan osim šetnji i uživanja u lijepoj splitskoj zimi vole naravno uživati i unutar kuće. A da je pas došao u dobre ruke, potvrdio je i uzgajivač koji je veliki obožavatelj svega što mladi chef objavi sa svojim psićem.

Linker
23. travanj 2024 21:44