Profimedia, AKM-GSI
U dobrom raspoloženju

Poznate vršnjakinje u trendi šetnji New Yorkom

U nastavku filma Mamma Mia!, osmišljenog po istoimenom svjetski poznatom mjuziklu utemeljenom na pjesmama grupe Abba, britanska glumica Lilly James osvojila je srca gledatelja kao mlada Donna (Meryl Streep). Nakon snimanja filma na Visu, najčešće je možemo vidjeti na ulicama njezinog Londona, no ovih dana otputovala je u New York.

Lilly James, 29-godišnjakinja koju je proslavio film 'Mamma Mia: Here We Go Again', bila je atrakcija u Hrvatskoj prošle jeseni kad je se moglo vidjeti u šetnjama po dalmatinskom otoku Visu, gdje je film snimljen. Glumica je u Hrvatsku tada povela i dečka Matta Smitha, glumca poznatog po inkarnaciji doktora u britanskoj znanstveno-fantastičnoj televizijskoj seriji 'Doktor Who'.

Za Lilly lete paparazzi ma gdje se pojavila pa su u New Yorku u utorak zabilježili i njezinu trendi šetnju uz poznatu prijateljicu, kolegicu i vršnjakinju Juno Temple. Juno Temple, koja se ostvarila ulogama u filmovima 'Vinyl', 'Tri mušketira', 'Vitez tame: Povratak',, 'Zlurada' i 'Buntovnica u internatu' trenutačno s dečkom živi u Los Angelesu, pa sje njujorški susret dviju prijateljica tim dragocjeniji.

Lily je u oči, baš kao i uvijek, upadala zbog svog prepoznatljivog osmijeha koji se teško zaboravlja, rumena u licu od šetnje po svježem zraku. Odjenula je krznom podloženu kožnatu jaknu i kombinirala je uz laganu dugu cvjetnu haljinu, koja je otkrivala trendi gležnjače s perlama. Oko vrata je imala debeli tamnocrveni šal, a bujnu je kosu skupila na zatiljku.

Juno, koja je 2013. dobila uvaženu nagradu BAFTA za zvijezdu u usponu, bila je također atraktivna - poglede je osvajala upadljivim denver plavim remenom s privjeskom, sivim neporubljenim trapericama, kratko rezanom majicom i glomaznim cipelama, uz nestašnu kapicu na glavi.

New York, NY  - Juno Temple and Lily James stroll through town with a friend in matching black attire, on a Big Apple outing.

Pictured: Juno Temple, Lily James



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 397392860, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

New York, NY  - Juno Temple and Lily James stroll through town with a friend in matching black attire, on a Big Apple outing.

Pictured: Lily James



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 397392868, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
19. travanj 2024 11:16