Instagram
Zgodnije no ikad

Poznate mame žare i pale Hvarom: 'Nas dvije. Četvero djece. Puno brakova'

Fitness trenerica Ana Gruica Uglešić i urednica i voditeljica Lana Pavić oduševljavaju svojom pojavom gdje god da se pojave, a najviše se vole šaliti na svoj račun. Posljednja objava na Aninom Instagram profilu, kojom istovremeno podbada i hvali prijateljicu, nasmijala je mnoge.

Lani Pavić i Ani Gruici Uglešić ovih dana nije dosadno. Dobre prijateljice udružile su snage na čarobnom Hvaru kako bi ljetnu zabavu podigle na novu razinu i popričale o svom bogatom životnom iskustvu, majčinstvu i ljubavnim životima.

Glumica i TV urednica, na svojim su Instagram profilima objavile fotografije na kojima bezbrižno plove morem i zagrljene poziraju u šarenim kupaćim kostimima.

"Nas dvije. Četvero djece. Punooo brakova", napisala je Ana Gruica Uglešić uz fotografije te pritom komentirala jednodijelni kupaći kostim svoje prijateljice.

"Naša buduća predsjednica Lana Pavić ni ovom se prilikom nije dala navući na preseksi ljetne slike. Mudro".

Lana, politologinja i doktorica znanosti, na svom je profilu objavila veseli prizor iz istog seta fotografija i samozatajno napisala: "Borba".

Obje dame u kupaćim kostimima izgledaju senzacionalno, zahvaljujući dugogodišnjem bavljenju fitnessom, a pored toga njeguju i zdravi način života.

Instagram

Inače, 39-godišnja Lana, koja je nedavno primila titulu doktorice znanosti, ima troje djece, Laru Bornu, Iris Luciju i Marka Aurelija. Brak s Markom Kožulom joj je treći. Ana Gruica Uglešić, u svoj drugi brak s psihijatrom Boranom Uglešićem uplovila je 20. kolovoza 2018., a iz veze s Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana, dok je u kratkom braku bila s Dijanom Jahjefendićem.

Čitajte i:

Lana Pavić niže uspjehe i najavljuje novi projekt: 'Zbog ovog sam se odrekla jako puno kava s dragim ljudima'

Lana Pavić slavi! Poklon njezinog supruga ju je od srca nasmijao, a on je njime sve rekao

Ana Gruica i Boran Uglešić otvorili su nam vrata svog modernog splitskog doma i otkrili da su spremni za crkveno vjenčanje

Linker
19. travanj 2024 20:47