velika sreća u obitelji

Poznata zagrebačka glumica rodila curicu! Sretni tata nije odolio, već je otkrio njeno ime

Jelena Veljača prva je svijetu otkrila da je njezin brat postao otac. Ponosna tetka nije skrivala sreću, a nakon dana punog emocija - oglasio se i Ivan Veljača. Ponosni tata otkrio je kakvo su ime on i njegova partnerica Ana Vučak Veljača nadjenuli svojoj djevojčici.

Scenograf Ivan Veljača i njegova supruga, glumica Ana Vučak Veljača, postali su roditelji. Ana je 26. veljače na svijet donijela djevojčicu, malena je stigla poslije ponoći, a sretnom viješću prva se pohvalila ponosna tetka. Jelena Veljača je, naime, objavila na Instagramu točno vrijeme rođenja svoje nećakinje, vrijeme koje je i za nju samu označilo dobivanje još jedne važne i predivne životne uloge.

U međuvremenu se i novopečeni otac oglasio na društvenim mrežama - iako Ivan nije pretjerano ažuran na Instagramu, dirljivom fotografijom otkrio je da je postao otac, a usto je objavio i ime djevojčice. "Ana i Juli", napisao je Veljača pored fotografije na kojoj se mama i kći drže za ruku. Uz to je kratko i efektno napisao tek: 'ljubav'.

Čitajte i: Spremni za prinovu: Buduća mama otkrila presladak način na koji se Veljača priprema za dolazak curice

Ana nam je u rujnu 2020. godine otkrila da je trudna

Da će postati majka, Ana je u razgovoru za Gloria.hr otkrila u rujnu prošle godine. Tada je već bila u drugom tromjesečju trudnoće pa se osjećala sjajno i spremno za sve što je čeka. "Dočekali smo jesen bez mučnina i tegoba. Planiram još neko vrijeme raditi, a na porodiljni dopust ići ću početkom prosinca, jer nam beba stiže u veljači. Potpuno uživamo i suprug i ja. On je presretan, idemo iz dana u dan, a kako posljednje vrijeme imamo nešto više slobodnog vremena - sretni smo što ga možemo posvetiti bebici koja nam stiže", rekla nam je tada zagrebačka glumica.

Čitajte i: Beba stiže u važnom mjesecu! Ana Vučak Veljača potvrdila trudnoću: 'Odlično se osjećam!'

Ljubavna priča para započela je prije više od pet godina, a romantičnu vezu brakom su okrunili u veljači 2018. na bajkovitoj svadbi u zapadnom dijelu Zagrebu. Treća godišnjica braka donijela im je njihovu malu mezimicu, koja će odsad u veljači s roditeljima slaviti dvostruko - njihovu godišnjicu ljubavi, ali i svoj rođendan.

Linker
19. travanj 2024 01:47