Getty Images for Netflix
bez brige i pameti

Poznata glumica pronašla je čarobnu formulu za sreću: 'Ne živimo zajedno i savršeno funkcioniramo'

Scenarist i glumica uspjeli su naći čarobnu formulu za funkcioniranje veze u kojoj su oboje sretni. U romantičnoj vezi su od 2016., ne žive zajedno i zbog toga ih ne sputava strah od razlaza.

Britanska glumica Gillian Anderson, najpoznatija po ulozi FBI-eve agentice Scully u kultnoj seriji 'Dosjei X', iskreno je progovorila o svojoj netipičnoj vezi s poznatim scenaristom Peterom Morganom s kojim je u vezi od 2016. Slavna 51- godišnja glumica u razgovoru za The Sunday Times priznala je kako bi njezinoj vezi s Peterom već odavno došao kraj da su 'pod istim krovom'.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 13: Gillian Anderson and Peter Morgan attend
Getty Images

'Da živimo skupa, to bi bio kraj naše veze. Savršeno funkcioniramo i uvijek je poseban osjećaj kada se vidimo. Tako se mogu u potpunosti posvetiti svojoj djeci. Mi biramo kada ćemo biti zajedno. Ništa nas ne sputava i u imovinskom smislu ne patimo od straha što će se dogoditi ako si jednoga dana odlučimo reći zbogom', priznaje zvijezda 'Dosjea X'.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 05: (L-R) Gillian Anderson and Peter Morgan attend the Netflix 2020 Golden Globes After Party on January 05, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Netflix)
Getty Images for Netflix

U novoj sezoni popularne Netflixove serije 'The Crown' o britanskoj kraljevskoj obitelji, Gillian Anderson zaigrat će ulogu najpoznatije britanske premijerke, 'čelične lady' Margaret Thatcher. Njezin partner Peter scenarist je i autor nagrađivane serije "The Crown. Veza im je posebna i zbog činjenice što se brinu o osmero djece. Ona ima kći Piper 25, Oscara 13 i Felix 11, koji žive s njom u Londonu, iz dva propala braka dok on s bivšom suprugom Annom Carolinom Schwarzenberg ima petero djece.

Linker
18. travanj 2024 21:11