Nametnuta krivnja

Poznata glumica priznala da je mučilo ono što i mnoge majke: ‘Žao mi je što sam osjećala sram‘

Nakon što je rodila treće dijete Blake Lively nije mogla pronaći odjeću koja bi joj pristajala, no ipak, danas joj je žao što je bila nesigurna.

Glumica i ikona stila Blake Lively otvorila se i iskreno progovorila o svojim nesigurnostima u periodu kada nije mogla pronaći odjeću koja će joj pristajati, nakon što je rodila treće dijete. Zvijezda originalne "Tračerice", u braku je s glumcem Ryanom Reynoldsom, prisjetila se niza outfita koje je nosila u javnosti nakon što je rodila njihovo najmlađe dijete, kći Betty, u listopadu 2019.

Jedna fotografija pokazuje nju u gostima u emisiji The Tonight Show, kod voditelja Jimmyja Fallona, ova se 33-godišnja filmska zvijezda sjetila frustracija koje je doživjela kada je birala odjeću u to doba.

image
Blake Lively u gostima kod Jimmyja Fallona.
NBC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA NBC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Spojila sam Lanvinovu košulju i haljinu s Net-a-Portera kako bih dobila ovaj lijepi outfit. Jer nitko nije imao uzorke koji bi mi pristajali nakon rođenja. Kao ni toliko mnogo odjeće iz dućana. Toliko mnogo", napisala je Blake.

"To ne šalje dobru poruku ženama, kada njihova tijela ne stanu u ono što brandovi nude, to ih udaljava i zbunjuje", nastavila je Lively.

Sada joj je žao

Prije Betty rodila je i kćeri James (6) i Inez (4), a čak je ni činjenica d aje rodila tri zdrave djevojčice u kratkom roku u tom periodu nije mogla utješiti. Osvrnula se na samopouzdanje koje ima sada.

Pogledajte video

"Voljela bih da sam se i onda osjećala ovoliko sigurno, kao sada nakon godinu dana. To mi je tijelo dalo dijete. I proizvodilo je djetetovu čitavu zalihu hrane. Koje je to prelijepo čudo", napisala je glumica. Žao joj je što se tada zbog svog tijela nije osjećala ponosno, nego je bila nesigurna. "Samo zato što nije stalo u odjeću. Koliko je sada to smiješno", dodala je glumica.

Blake je tada zahvalila Katie Sturino, pokretačici branda Megababe koji njeguje pozitivno gledanje na tijelo zbog toga što izaziva druge marke da budu bolji, da pomognu da se žene ne osjećaju samo. "Svaka žena zaslužuje da se osjeća lijepo bez obzira na to što poželi odijenuti", zaključila je Blake.

Linker
23. travanj 2024 08:27