Profimedia, AKM-GSI
DRUGA STRANA RODITELJSTVA

Poznata glumica iskreno: ‘Majčinstvo me učinilo ludom’

Uskladiti karijeru i majčinstvo ponekad nije nimalo lako, i rijetke žene u tome u potpunosti uspijevaju. Istinu o teškim danima koji se nerijetko događaju iznijela je i supruga slavnog pjevača, glumica i majka dvogodišnjeg dječaka.

- Koliko god ovo strašno zvučalo, istina je. Nikad u životu nisam osjetila više emocija otkad imam dijete. I da, ljutnja i bijes jedne su od njih. Da pojednostavim, dvogodišnje dijete ponekad vas može doista učiniti ludima.

Dio je to iskrene ispovijesti koju je objavio The Daily Telegraph, a u kojoj je 35-godišnja zvijezda Jessica Biel iznijela dobre i loše strane roditeljstva te svoje najdublje emocije vezane uz karijeru, obitelj i odgajanje djeteta.

Profimedia, AKM-GSI
Jessica Biel i Justin Timberlake sa sinom, New York City, kolovoz 2017

Jessica je supruga pjevača Justina Timberlakea s kojom je 2015. godine dobila njihovo prvo dijete, dječaka Silasa Randalla. Par je u braku od 2012. godine, a svoju su ljubavnu vezu započeli još u siječnju 2007. Mala obitelj nedavno se preselila iz Los Angelesa u New York, a uz selidbu i maleno dijete, Jessica je zaokupljena i snimanjem serije koju smatra jednim od svojih najvećih postignuća.

Studio City, CA  - Jessica Biel takes her son, Silas, to an early morning class. Later the two go to breakfast with friends. Jessica is wearing a graphic tee and leggings paired with a hoodie and sneakers.

Pictured: Jessica Biel

BACKGRID USA 16 SEPTEMBER 2017, Image: 349569226, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Jessica Biel i sin Silas, 16. rujan 2017

U novoj seriji “The Sinner”, koju je djelomično i producirala, Jessica se pojavljuje u epizodi u kojoj tumači lik mlade mame koja počini ubojstvo, no nije u stanju prisjetiti se okolnosti tragičnog događaja.

- Bilo je nekoliko trenutaka u mojoj karijeri kad sam mogla otvoreno reći da nisam preponosna s onim što sam ostvarila, ili mi se projekt nije sviđao. No, sa “Sinnerom” sam doista sretna i ponosna sam na ovo ostvarenje, pohvalila se glumica.

Linker
16. travanj 2024 16:38