Dejt u New Yorku

Povratak staroj ljubavi? Angelina Jolie bila je na večeri s bivšim suprugom u njegovom stanu, zadržala se znakovita tri sata

Prva ljubav zaborava nema - možda su nekadašnji ljubavnici, koji su se razveli zbog prezauzetosti poslom, opet povezali? Imaju mnogo zajedničkih tema i djecu istih godina.

Zakašnjelo rođendansko putovanje u New York holivudska glumica Angelina Jolie začinila je posjetom bivšem suprugu Jonnyju Lee Milleru, britanskom glumcu s američkom adresom, otkriva magazin People.

Posjetila ga je u njegovom stanu u Brooklynu odjevena u neupadljiv bež baloner ispod kojeg su provirivale široke, svijetle hlače. Nosila je omiljene natikače na punu petu dok je iz njezine Louis Vuitton torbice provirivala butelja crnog vina Petera Michaela, američkog vinara čiji se posjed nalazi na granici vinorodnih dolina Napa i Sonoma.

Poznat je po crnom pinotu i cabernet sauvignonu: izgleda da redateljica i zvijezda Disneyevih filmova “Gospodarica zla” više ne uživa u roseu s francuskog imanja Chateau Miraval koje još uvijek dijeli s bivšim suprugom, Bradom Pittom, otkako je sud prošlog mjeseca Pittu dodijelio zajedničko skrbništvo nad njihovom malodobnom djecom.

image
Angelina je u rukama nosila butelju crnog vina američkog vinara Petera Michaela.
DIGGZY/JESAL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Dakako, glumica se žalila na odluku, a njezin odvjetnički tim pokušao je iz postupka izuzeti suca koji ju je odnio. Ročište je zakazano za 9. srpnja, a kako bi dotad prikupila snagu i opustila se koliko je to, s obzirom na situaciju, moguće, otputovala je u New York u punom obiteljskom sastavu, sa kćerima Zaharom (16), Shiloh (15), Vivienne (12) i sinovima Maddoxom (19), Paxom (17) i Knoxom (12).

Složna obitelj odlučila je još jednom proslaviti njezin 46. rođendan, premda su je djeca nedugo nakon 4. lipnja, kada joj pada rođendan, iznenadila večernjim izlaskom u losangeleški restoran "Tao".

Čitajte i: Angelina Jolie otkrila zašto je morala žrtvovati karijeru: ‘Došlo je do promjena u obitelji‘

Čitajte i: Razvod Brada Pitta i Angeline Jolie: Glumica spremna na sudu predati dokaze o obiteljskom nasilju

Novi početak

A kad je ispunila očekivanja najmilijih provodeći se s njima u gradu koji nikad ne spava (čini se da njezini klinci vole New York), glumica je u petak navečer posjetila dvije godine starijeg bivšeg muža. Bila je sređena, ali ne pretjerano kako on ne bi pomislio da se previše trudi, izabrala je finu kapljicu i zadržala se kod njega oko tri sata, složno izvješćuju američki i britanski mediji. Svi joj drže palčeve da se radilo o onome što bi joj poželjeli najbliži prijatelji jer je prelijepa Angelina, kako tvrdi, još uvijek sama.

image


DIGGZY/JESAL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Britanskog glumca koji je među muškarcima (i ženom) što ih je voljela ostavljao dojam dobrice spremnog „skočiti s desetog kata” zbog nje, upoznala je 1995. na snimanju filma „Hakeri”. Bila je na početku karijere, dok je on bio britanska faca koju su producenti „Hakera” doveli u Ameriku vjerujući se da će postati velika zvijezda.

U međuvremenu je ostvario solidnu karijeru, tumačio glavnu ulogu u seriji o suvremenom Sherlocku Holmesu, stekao imetak procijenjen na 10 milijuna dolara dok je Angelina Jolie danas toliko poznata redateljica i glumica da je postala dio pop kulture, a imetak joj iznosi oko 200 milijuna dolara. Ali prva ljubav zaborava nema...

image


DIGGZY/JESAL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Vjenčali su se 1996., a ona je tada ostala zapamćena zbog izbora odjeće za svečani obred: na sebi je imala crne tajice od lateksa i bijelu majicu na kojoj je (vlastitom) krvlju ispisala njegovo ime. Nešto slično napravila je i sljedećem braku s glumcem Billyjem Bobom Thorntonom – na lančićima oko vrata nosili su bočice s krvlju onog drugog ... Braku Miller i Jolie presudila je preopterećenost preuzetim obavezana za filmove, oboje su izabrali karijere, a poslije razvoda 1999. zadržali su korektan odnos.

image
Miller je s Jolie 1995. glumio u filmu 'Hakeri'.
RIGHTS MANAGED/MARY EVANS PICTURE LIBRAR/PROFIMEDIA

No, danas je sve drugačije. Ostvarili su što su htjeli, oboje su soleri, a zajedničkih tema imaju napretek: on iz bivšeg braka s američkom glumicom Michele Hicks ima sina Bustera Timothyja, vršnjaka Angelininih i Pittovih 12-godišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa. Možda su sada, kada su zreliji, obnovili vezu? Glumac je dan poslije sudbonosnog dejta otišao trčati premda je lilo kao iz kabla. Mnogi se nadaju da se otišao ohladiti prije novog sastanka s Angelinom...

Linker
19. travanj 2024 19:23