uskoro više detalja

Potvrđeno da se 2022. održava Dora! HRT u pripremama, uskoro poznati natjecatelji

Uršula Tolj ostaje urednica projekta i šefica delegacije na Eurosongu. Iako se Albina Grčić nije plasirala u finale natjecanja, većina je složna da je Dori vraćen stari sjaj.

Pripreme za Doru i Eurosong 2022. u punom su jeku. HRT je na društvenim mrežama objavio da uskoro slijedi natječaj za hrvatski izbor pjesme za Eurosong te da su pripreme za Doru u zamahu, dodatno obasjane rujanskim suncem i lijepim vremenom. Popis pjevača i pjesama koje ćemo slušati na Dori bit će objavljen oko Nove godine.

Ova informacija stiže svega par mjeseci nakon što je završeno ovogodišnje izdanje natjecanja na kojem se naša predstavnica Albina Grčić nije uspjela plasirati u finale.

Čitajte i: Uršula Tolj donijela važnu odluku! Objavljeno tko će voditi Doru 2021.: ‘Neka se pamti‘

Čitajte i: Upoznajte pobjednicu Dore! Obožava biti sa svojom bakom, studira povijest i engleski jezik, a voli nogometaša

Čitajte i: Skandalozna strana Dore ni ovog puta nije izostala! Nina je teško podnijela poraz, Kedžo prozvao HRT

Nije to obeshrabrilo ekipu iza Dore, dapače, za ovogodišnji spektakl dobili su niz pohvala. Nakon dugo godina, Hrvatska je bila zadovoljna svojom predstavnicom, a ljudi su se zaista osjetili uključenima u izbor pa je i navijačka atmosfera u zemlji bila sjajna. Velikim je dijelom za to zaslužna i Uršula Toj, koja se sjajno snašla u ulozi urednice projekta i šefice delegacije na Eurosongu.

image
Uršula Tolj ostaje urednica projekta i šefica hrvatske delegacije na Eurosongu.
DARKO TOMAS/CROPIX

Nastavit će, piše Slobodna Dalmacija, i dalje Uršula Tolj raditi taj posao, a Dora će se i 2022. održati u Opatiji, i to u sklopu Glazbenih dana HRT-a. Pobjednik ili pobjednica Dore na izbor će ići u Italiju, gdje je Eurosong dovela grupa Maneskin pobijedivši hitom "Zitti e Buoni". Iako su Albini Grčić svi predviđali finale Eurosonga, to se nije dogodilo. No, Dorom 2021. godine nitko nije bio razočaran. Dobar je to zalog za budućnost.

Linker
23. travanj 2024 00:46