SKROMNI NASLJEDNIK

Potpuno drugačiji od oca: Najmlađi sin osnivača Playboya ima prekrasne vijesti - bebe stižu u ožujku

Ponosni otac je umjesto dobro plaćene pozicije u obiteljskom medijskom carstvu, postao pilot, a njegova supruga Scarlet Byrne proslavila se u filmovima o Harryju Potteru.

Najmlađi sin Hugha Hefnera, legendarnog osnivača Playboya, Cooper Hefner (30), pohvalio se na Instagramu kako će ponovno postati otac. Sa suprugom, britanskom glumicom Scarlett Byrne, očekuje blizance. Bebe stižu u ožujku, a bračni par koji već ima 15- mjesečnu kćer Betsy Rose, izjavio je kako su presretni, piše Daily Mail.

Premda je jedan od nasljednika izdavačkog carstva, Cooper živi samozatajno. Izabrao je karijeru u američkoj vojsci: pilot je u logističkom ogranku zračnih snaga, a nedavno je sudjelovao u uspostavi zračnog mosta kojim su spašene tisuće Afganistanaca nakon što su se talibani vratili na vlast u toj zemlji.

image

Cooper Hefner i Scarlett Byrne u ožujku će dobiti blizance

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Je li Pamela Anderson pretjerala u oproštajnom videu za Hugha Heffnera?

Njegova supruga proslavila se ulogom Pany Parkinson, iritantne članice doma Slytherin u serijalu filmova o Harryju Potteru. Bila je i manekenka, no zbog udaje za Coopera Hefnera 2019., preselila se u Los Angeles.

- Scarlett i ja ćemo dočekati dva nova člana obitelji ovog proljeća. Ne možemo biti sretniji dok čekamo dolazak naših blizanaca - objavio je Cooper, najmlađi od četvero djece Hugha Hefnera. Ima polusestru Christie (69) i polubrata Davida (66) te godinu dana starijeg brata Marstona.

image

Hugh Hefner sa sinom Cooperom Hefnerom

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tko Bretman Rock, prvi deklarirani gay koji krasi 'cover' playboya? Naslovnica je za povijest, a zbog nje proživljava dramu

Njegov otac koji je preminuo prije četiri godine, dobio ga je u braku s Kimberley Conrad, bivšom “Playmate of the Year” za 1989.godinu. Razveli su se 2010., a dvije godine kasnije medijski mogul oženio je zečicu Crystal Harris.

Linker
15. travanj 2024 06:03