ZARUČNICA NBA ZVIJEZDE

Posljednje pripreme prije vjenčanja: Kristina Prišč s prijateljicama odmara u Grčkoj gdje će proslaviti djevojačku večer

Posljednje pripreme i slavlje prije ‘sudbonosnog da‘ Kristina Prišč, zaručnica NBA zvijezde Ivice Zupca, provodi s prijateljicama u Grčkoj.

Kristina Prišč, zaručnica hrvatskog košarkaša Ivice Zupca koji trenutno igra za LA Clipperse, odmara se s prijateljicama u Grčkoj gdje će proslaviti i djevojačku večer.

Koliko se bivša manekenka zabavlja u dobrom društvu podijelila je s pratiteljima na Instagram storyjima. U prekrasnom ambijentu uz hranu i piće djevojke provode zajedničko vrijeme u posljednjim danima prije Kristininog stupanja u brak s pet godina mlađim Ivicom.

Čitajte i: Oni žive američki san: Naš proslavljeni košarkaš proslavio 24. rođendan u društvu zaručnice

U Kristininom društvu trenutno je i Dina Dragija, djevojka nogometaša Tina Jedvaja koja se odličnom atmosferom također pohvalila na svom Instagram profilu.

Podsjećamo, Kristina i Ivica u vezi su od kada je njemu bilo 18, a njoj 23.

image
Kristina nam je jednom prilikom otkrila da planiraju imati barem troje djece.
HOLLYWOOD TO YOU/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

I dok je jedan od najboljih hrvatskih košarkaša odmah shvatio da je upoznao ženu svog života, Kristini je trebalo kratko vrijeme da shvati da su stvoreni jedno za drugo. Mjesec dana dopisivanja bilo je dovoljno da se okušaju u ljubavi, a uoči Valentinova prije dvije godine, par se zaručio na Bahamima.

Čitajte i: Ekskluzivno: Zvijezda NBA-a i njegova zaručnica najavili veliko vjenčanje u Mostaru i otkrili tko će mladenki kreirati vjenčanicu

Nedugo nakon zaruka, Ivica je potpisao ugovor s Clippersima, a od tada žive u vili od 500 kvadrata u Los Angelesu u četvrti Mar Vista. Zbog velike ljubavi Slavonka Kristina se odrekla i novinarske i karijere modela, zbog čega nimalo ne žali.

Iako su se trebali vjenčati još prošloga ljeta u Čitluku, zbog pandemije su otkazali svadbu koja je već bila detaljno isplanirana.

Kristina nam je tada otkrila kako će nositi vjenčanicu Matije Vuice te da su planirali oko 300 uzvanika. Unatoč pandemiji koja još uvijek traje, vjerujemo da će vjenčanje biti spektakularno!

Linker
18. travanj 2024 02:43