REUTERS
NIJE TO ZA NJU

Posljednja turneja britanske pjevačice: Adele je rekla nikad više

Britanska glazbenica Adele posljednjih je 15 mjeseci provela na svjetskoj turneji, a čini se da je to bila posljednja u njezinoj karijeri.

Slavna pjevačica, koja je sa svojim albumom "25" oborila rekorde i osvojila brojne nagrade, otkrila je na posljednjem koncertu u sklopu svoje svjetske turneje na Novom Zelandu da joj je ovo vjerojatno i posljednja.

Pred 40 tisuća ljudi je Adele izjavila da nikad više neće ići na turneju: "Nisam dobra u tome, osjećam se ranjivo. Ne znam hoću li se ikada više odlučiti na to. Jedini razlog zbog kojih idem na turneje ste vi, ali nisam sigurna da je to za mene."

-->

Britanska pjevačica je provela 15 mjeseci na svjetskoj turneji koja je bila puna iznenađenja: najprije ju je napao komarac, nakon toga je otkrila da joj njezin službeni Twitter profil vodi menadžment pa je otvorila svoj tajni kako bi mogla tweetati što želi, a jedno od najljepših iznenađenja bila je prosidba usred njezinog koncerta. Nakon takve "dramatične" turneje nije nimalo iznenađujuće da sada želi pauzu, zbog čega se njezini obožavatelji nadaju da će Adele promijeniti mišljenje nakon što se odmori. Adele je na turneji obišla Europu, Sjevernu Ameriku, Meksiko, Australiju i Novi Zeland, a samo finale održat će se krajem lipnja: pripremila je četiri koncerta na stadionu Wembley koja su već odavno rasprodana.

Linker
19. travanj 2024 07:11