U OPATIJI

Poput djevojčice! Viktorija Rađa prisjetila se izbora za Miss prije 26 godina: ‘Kakva sretna vremena‘

Bivša manekenka i instruktorica fitnessa prisjetila se jednog od prijelomnih trenutaka u njezinom životu kada je 1995. godine sudjelovala na izboru za Miss Hrvatske u Opatiji.

Bivša manekenka i missica Viktorija Rađa na svojim se društvenim mrežama prisjetila, kako je i sama napisala, sretnih vremena. Podijelila je fotografiju iz 1995. godine kada je pozirala s vlasnicom modne agencije Tihanom Harapin Zalepugin te Reneom Karamanom, a radi se o tadašnjem izboru za Miss Hrvatske za Miss svijeta. Prpošna Viktorija besprijekorne linije pozirala je u žutom jednodijelnom badiću na opatijskoj rivijeri, a mnogi su na Instagramu pohvalili njezin izgled u mladosti.

"Selena Gomez prije Selene Gomez", "kako si ti zgodna, a da se ni ne trudiš", "kada se sjetim da je cijeli Split navijao za tebe", samo su neki od komentara koji su pohvalili suprugu proslavljenog košarkaša Dine Rađe. Fotografiju su joj komentirale i brojne poznate dame poput njezine sugrađanke Ane Gruice, ali i Minee, Borne Kotromanić, Helene Janjušević i Renate Sopek.

Druga pratilja

Viktorija, tada djevojački Đonlić, na izboru za miss Dalmacije osvojila je prvo mjesto, nakon čega se predstavila na izboru za Miss Hrvatske, gdje je ponijela titulu druge pratilje. Pobjednica je tada bila Anica Martinović, odnosno Anica Kovač, koja je na izboru za Miss svijeta ostvarila najbolji rezultat u povijesti hrvatskih predstavnica na tom natjecanju. Bila je prva pratilja, a to su bila vremena kada je izbor za Miss u našoj javnosti imao neku vrijednost.

Nedugo nakon natjecanja, Viktorija je upoznala svog sadašnjeg supruga Dinu, u poznatom zagrebačkom restoranu.

Čitajte i: Viktorija Rađa prisjetila se sretnih vremena kada je blistala na modnim snimanjima: 'Ne možeš pogriješiti'

image

Viktorija i Dino Rađa

DARKO TOMAS/CROPIX

"Iako sam do tada iza sebe imao i karijeru i brak i nisam bio balavac, kako se Viktorija približavala, počele su mi se tresti ruke i nisam se mogao smiriti", rekao je Dino prije dvije godine u intervjuu za Gloriju Glam. Viktorija je danas instruktorica fitnessa, iako je prije nego što je upoznala Dinu krenula graditi glazbenu karijeru, a svoju je svestranost pokazala i u showu "Ples sa zvijezdama" gdje joj je pobjeda također izmakla za dlaku. U tom su showu također svi hvalili njezin besprijekoran izgled i 24 godine nakon izbora za Miss.

Čitajte i: Viktorija Rađa otkrila jedan pravi dalmatinski klasik: 'Vratiš se u ponoć, a mater te dočeka na vratima'

Linker
20. travanj 2024 10:14