O BIVŠIMA SVE NAJBOLJE

Ponovno slobodna Irina Shayk o suroditeljstvu s Bradleyjom: ‘On je angažirani tata. Nema dadilju‘

Jedan od rijetkih parova koji su nakon prekida u odličnim odnosima zasigurno su glumac i redatelj Bradley Cooper i ruska manekenka Irina Shayk koja je o suroditeljstvu zajedničkoj kćerki Lei De Seine progovorila u intervjuu za strani medij.

Rijetko se o bivšima čuje sve najbolje - no ne i što se tiče poznate ruske manekekne Irine Shayk koja je u intervjuu za časopis HIGHStyle za bivšeg partnera, glumca Bradleyja Coopera imala samo riječi hvale.

Par koji iz četverogodišnje veze veže isto toliko stara kćerkica Lea De Seine, nakon mirnog razlaza nastavio je predano odgajati zajedničko dijete u čemu im rijetko pomaže dadilja.

image
Bradley Cooper i Irina Shayk u dobrim odnosima nastavljaju odgajati kćerkicu Leu.
CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK

Malena Lea ne osjeća negativne strane roditeljskog razlaza

"On je angažirani tata, nema dadilju. Lea je s njim provela dva tjedna na godišnjem odmoru i nijednom nisu zvali dadilju", ispričala je manekenka te je priznala kako su ona i Bradley podosta strogi roditelji zbog čega Lea vrlo rano stječe važne životne rutine.

Čitajte i: Kanye West i Irina Shayk su prekinuli? Romansa se rasplamsala u Francuskoj, a završila mjesec dana kasnije

"Kada Lea završi s obrokom, napusti stol, pospremi tanjur te kaže 'Hvala'. Bez 'molim' i 'hvala' neće dobiti ništa nakon ručka", objasnila je Irina dodajući tome kako njezina kćer ima puno igračaka, a što ju često podsjeti na djetinjstvo u kojem je imala samo jednu rusku lutku s velikim plavim očima kojoj je njezina baka izrađivala odjeću.

Rano stjecanje ljudskih vrijednosti

"Svojoj kćerkici uvijek govorim da sam u djetinjstvu imala samo jednu lutku. Ili joj objašnjavam da sam bombone dobivala samo za Božić", ispričala je o tome kako kćerku uči skromnosti Irina koja često s bivšim partnerom šeta ulicama New Yorka.

image
Par je prekinuo početkom prošle godine.
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Ovaj intervju nije bio iznimka s obzirom na to da još od kako su prekinuli vezu početkom prošle godine, Irina o Bradleyju priča samo najbolje nazivajući ga "najnevjerojatnijim tatom na svijetu", istodobno se prepirući s izrazom "suroditeljstvo".

Mirni rastanci s bivšim ljubavima

Čitajte i: Ima tek četiri godine, a već voli shopping: Kći ruske manekenke slika je i prilika svoje majke

„Nikada nisam razumjela taj izraz. Kad sam s kćerkom, ja sam sto posto majka, a kad je ona s tatom, on joj je sto posto otac. Suroditeljstvo je roditeljstvo”, izjavila je svojedobno Irina koja je donedavno svega dva mjeseca ljubila kontroverznog repera i bivšeg supruga Kim Kardashian, Kanyea Westa.

I s Kanyeom s kojim je prijateljica više od desetljeća i kojemu se 2010. godine pojavila u spotu za pjesmu Power, Irina odnos planira nastaviti u prijateljskom tonu, što je upućeni izvor rekao stranim medijima.

Linker
20. travanj 2024 04:27