trbuščić raste

Pomno prati trendove: Todorićeva snaha pokazala trudnički trbuh u pravom proljetno-ljetnom izdanju

Partnerica Ivana Todorića u slatkom je iščekivanju, a trbuh je ponosno istaknula hit bojom proljeća i ljeta.

Milica Todorić, životna partnerica Ivana Todorića, najmlađeg sina poduzetnika Ivice Todorića, pojavila se u društvu šogorice Ive Todorić na otvorenju preuređenog Centra Kaptol u Zagrebu.

Na proslavu je došla u proljetnom izdanju, a u prvom planu bio je njezin trudnički trbuh koji svakim danom sve više raste. Naime, Milica i Ivan spremaju se za dolazak još jednog djeteta pa će tako njihov sinčić Vid i kćerkica Arija dobiti bracu ili seku.

Milica voli pratiti najnovije trendove pa ne čudi što je otkrila trbuh baš poput Rihanne. Koraljni sako, crni topić i traper bermude uskladila je s torbicom koraljne boje i crnim čizmama otvorenih prstiju.

image

Milica i Iva Todorić

PRESS

Čitajte i: Najmlađi Todorić čeka treće dijete! Viješću se pohvalila teta koja je izvan sebe od sreće

Sretnu vijest je prije nekoliko tjedana otkrila upravo Iva i to putem svojeg Instagrama, napisavši:

"Zahvalna što ću šesti put postati teta", objavivši fotografiju nastalu na splitskoj rivi, na kojoj pozira s nećakinjom Arijom, obiteljskom prijateljicom i nekadašnjom Miss Universe Biljanom Mančić te trudnom Milicom.

Milica je prvo dijete, sina Vida, rodila 2017.,a 2020. ona i partner postali su roditelji kćerkice Arije. Par se upoznao prije 11 godina u New Yorku, gdje bivša srpska manekenka nosila revije. Iako su imali ljubavnih kušnji, život ih je opet spojio, no vezu još uvijek nisu okrunili brakom.

Linker
17. travanj 2024 22:06