Samozatajan par

Politička zvijezda zaručila se za dugogodišnjeg partnera, za njihovu vezu dugo nisu znali ni prijatelji

Prošlog mjeseca kad su posjetili njene roditelje u Portoriku, Riley Roberts odlučio je da je pravi trenutak da zaprosi svoju dugogodišnju djevojku, kongresnicu Alexandriju Ocasio-Cortez.

Kongresnica Alexandria Ocasio-Cortez zaručila se za svog dugogodišnjeg partnera Rileya Robertsa. Sretnu vijest 32-godišnja politička zvijezda potvrdila je za Insider.

Otkrila je da su se upoznali tijekom studija na Sveučilištu u Bostonu, a zaručili su se prošlog mjeseca kad su posjetili njene roditelje u Portoriku.

Potom je napisala na Twitteru: "Istina je! Hvala vam svima na lijepim željama."

Insider piše da su i prije nego što je ona ušla u politiku svoju vezu držali u tajnosti, a čak ni neki njihovi prijatelji s fakulteta nisu znali da su zajedno.

Čitajte i: Ove žene vladaju svijetom: ‘Svaki moj potez uvjetovan je skromnim uvjetima u kojima sam odrastala‘

U njenoj biografiji objavljenoj ranije ove godine navodi se da joj je Roberts bio velika podrška tijekom izgrađivanja političke karijere.

image

Alexandria Ocasio Cortez i Riley Roberts

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

"Ono što znamo o Robertsu ne odgovara stereotipu o partnerima političara", napisao je Josh Gondelman u eseju objavljenom u New York Magazineu.

"Ne čini se da je medijski treniran za državničke večere i konferencije za novinare. Znamo da je privatno pun podrške za nju. Kad je riječ o njegovoj javnoj slici, neuhvatljiv je i suzdržan", piše Gondelman.

Čitajte i: Neustrašiva Alexandria Ocasio-Cortez i njezine kolegice ponovno su izborile mjesto u Kongresu

Taj se marketinški stručnjak u medijima pojavljivao samo kad bi ga snimili tijekom šetnji s njihovim psom Decom i u dokumentarcu Knock Down the House iz 2018. godine. Ocasio-Cortez je rekla da njih dvoje neće početi planirati vjenčanje barem još mjesec dana.

Linker
20. travanj 2024 15:29