Ljubav ispred karijere

Pokušat će ponovno: Nakon prekida s manekenkom, Andrew Garfield povlači se iz glume

Nakon što je objavio kako je veza između njega i Alysse Miller gotova, glumac je promijenio mišljenje i odlučio pokušati još jednom, i to daleko od obaveza.

Nakon nominacije za Oscara, Andrew Garfield odlučio je uzeti predah od glume, i to kako bi se posvetio vezi s (bivšom) djevojkom Alyssom Miller. Nakon što su u ožujku potvrdili prekid zbog pretrpanih rasporeda, čini se kako je Andrew ipak odlučio da mu je ljubav u ovom trenutku važnija od karijere.

Zvijezda filma Spiderman za Variety je otkrila da će na mjesec ili dva uzeti stanku kako bi se osjećao "jednostavno i obično", a jedan od razloga za takvu odluku bila je upravo Alyssa.

image

Nakon što su u ožujku potvrdili prekid zbog pretrpanih rasporeda, čini se kako je Andrew ipak odlučio da mu je ljubav u ovom trenutku važnija od karijere.

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

"Imali su nešto doista posebno, a kada su se razdvojili shvatili su da bi trebali još promisliti o toj odluci", otkrio je izvor blizak glumcu za The Sun.

"Trebam vidjeti što sljedeće želim raditi i tko želim biti, a za to mi treba vrijeme da budem samo obična osoba", kazao je za Variety te dodao kako mu je sezona dodjele nagrada bila prilično stresna.

image

Andrew još uvijek nešto osjeća prema zgodnoj manekenki.

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nakon što mu je umaknuo zlatni kipić, Andrew Garfield prekinuo je s djevojkom: ‘Razočaran sam...‘

Ipak, ova stanka ne znači potpuno umirovljenje, već svojevrstan godišnji odmor od glume

"Puno sam radio i uživao sam u tome, ali sada mi doista treba pauza", kazao je.

Glumac i manekenka prvi puta su viđeni zajedno u studenom prošle godine, a svega nekoliko mjeseci nakon objavili su prekid. No, čini se kako među njima još uvijek ima žara, a vidjet ćemo kako će tome pridonijeti naredni mjeseci.

Linker
15. travanj 2024 05:04