Je li pretjerala?

Pokazala je previše: Pop kraljicu Instagram izbacio iz takta pa mu se ‘osvetila‘ ponovnom objavom

Iako u sedmom desetljeću, Madonna ne preza pred objavama provokativnih fotografija zbog čega joj je popularna društvena mreža jednu objavu uklonila. Cenzuru im očito nije mogla oprostiti.

Slavna pjevačica Madonna (63), uspjela je šokirati svoje pratitelje posljednjom objavom na Instagramu. Riječ je o nizu fotografija na kojima pjevačica pozira u oskudnom izdanju, a mišljenja oko samih fotografija su podjeljena. Nekadašnja kraljica popa, pozirala je u svojoj sobi dok je izvodila vratolomije dok je na sebi imala tek mrežaste čarape, tange, grudnjak i štikle.

Sporna situacija je u jednoj od fotografija, na kojoj pjevačica pokazuje bradavicu, iako Instagram provodi politiku cenzuriranja takvih stvari. Upravo zbog toga, maknuli su objavu, no Madonna nije ostala dužna. U četvrtak je ponovo objavila fotografije, ovoga puta s emojijem na bradavici, osuđujući Instagram: "Ponovno objavljujem fotografije koje je Instagram uklonio bez upozorenja ili obavijesti…. Razlog kojeg su dali mojem menadžmentu koji ne upravlja mojim računom bio je taj što je mali dio moje bradavice bio izložen na fotografiji."

Čitajte i: Madonna zgrozila obožavatelje: ‘Nije ovako izgledala ni kad je imala 12 godina‘

Također je kritizirala stav društvenih mreža i ljudi prema prikazivanju bradavica te istaknula kako joj je zapanjujuće saznanje da živimo u kulturi u kojoj se prikazivanje tog dijela tijela najviše seksualizira.

Osvrnula se i na Dan zahvalnosti te referirajući se na spornu objavu dodala kako je ovo "savršeno usklađeno vrijeme za laži u kojima je američki narod odgajan da vjeruje o hodočasnicima koji lome kruh s Indijancima".

Pjevačica je i ranije izazivala osude zbog svojih objava na društvenim mrežama. Prisjetimo se tako kada je objavila footografije s kratkog photoshootinga gdje joj fotograf drži nož za vratom.

Madonnine kontroverzne objave bivši voditelj "Good Mornign America", komentirao je kao 'dno dna', dok su joj obožavatelji ostavljali različite komentare, pitajući se što se to dogodilo pjevačici te da je ona bolja od ovoga.

Linker
19. travanj 2024 03:39