MORE LIJEČI SVE RANE

Pohvalila se fotografijom na Instagramu: Nakon prekida s Joškom Lokasom, domaća manekenka dane provodi na obali

Jelena Katarina Kapa nakon prekida s voditeljem dane provodi na obali, a fotografijom na Instagramu je dala naslutiti da joj je boravak na moru itekako dobro došao.

Jelena Katarina Kapa zaputila se, nakon objave da je prekinula ljubavnu vezu s Joškom Lokasom, na more.

Utjehu mnogi prolaze tamo, jer, poznato je da more liječi sve rane. Brzo nakon prekida šestogodišnje veze s voditeljem Joškom Lokasom, Jelena Katarina Kapa objavom na Instagramu je dala naslutiti da joj samoća godi.

"Feelin‘ myself", napisala je u opisu fotografije na Instagramu na kojoj puna samopouzdanja pozira na plaži u badiću trenutno vrlo popularnog "zebrastog" uzorka, a u komentarima se nižu samo komplimenti. Lokaciju Jelena nije otkrila.

"Prelijepa", "Moćna si", neki su od komentara na Jeleninu objavu.

Podsjetimo, posljednjih dana puno se priča o prekidu domaće manekenke s voditeljem, scenaristom i producentom Joškom Lokasom, koji su nedavnom izjavom potvrdili da je njihovoj šestogodišnjoj ljubavi došao kraj.

"Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje. Lijep pozdrav", napisala je Jelena u kratkoj objavi na kraju koje je potpisala i Joška.

Bivša misica inače je vrlo aktivna na Instagramu pa je tako još prije same potvrde o prekidu obrisala zajedničke fotografije s Joškom, čime je odmah bacila sumnju na ljubavni krah.

Linker
18. travanj 2024 14:49