‘Oh My God‘

Pogledajte video! Adele upravo objavila novi spot i oduševila brojne obožavatelje diljem svijeta

Nakon što je najavila da će novi video spot biti objavljen u 18 sati u srijedu 12. siječnja, brojni obožavatelji iz cijelog svijeta jedva su uspjeli dočekati da video izađe na YouTubeu, gdje su pjevačici neprekidno pisali poruke

Megapopularna Adele u srijedu je objavila novi spot za pjesmu "Oh My God" s uspješnog i dugoiščekivanog albuma "30"! Prije nego je otkrila cijeli video, pjevačica je podijelila samo isječke, kao i fotografiju sa snimanja.

U crvenoj haljini, otkrivenih ramena i bogatih slojeva satena i tila, Adele pozira dok u ruci drži crvenu jabuku. Elegantni dugački nokti i crveni ruž uz iznimno popularnu wet look frizuru, dodatno su naglasili crveni stajling pjevačice.

Pogledajte video

Nakon što je najavila da će novi video spot biti objavljen u 18 sati u srijedu 12. siječnja, brojni obožavatelji iz cijelog svijeta jedva su uspjeli dočekati da video izađe na YouTubeu, gdje su pjevačici neprekidno pisali poruke.

Čitajte i: Adele o pjesmi koja joj puno znači: 'Angelo će ju vjerojatno mrziti kada bude tinejdžer'

Pjesmu "Oh My God" pjevačica je objavila kao drugi singl s albuma 29. studenog prošle godine, pjesmu su napisali Adele i njezin producent Greg Kurstin. Album "30" je i u prvom tjednu 2022. bio najprodavaniji inozemni album u Hrvatskoj.

Osim crvene haljine Adele u videospotu nosi dugu i elegantnu cvjetnu haljinu koja se doima gotovo prozirnom, uparena je s nečim što izgleda kao redovnički ovratnik s raskošnom ogrlicom, kožnim rukavicama i kosom inspiriranom 50-ima.

Spremna za 2022.

"Odmorna i ponovno spremna! Osjećam se spremnom za 2022., toliko toga dolazi, uzbuđena sam što ćete to svi vidjeti", najavila je Adele spot na Instagramu.

Čitajte i: Adele sprema nešto posebno! Iznenadila fanove najavom novog videospota u kojem izgleda božanstveno

Kad je ove jeseni Adele najavila izlazak albuma, fanovi i mediji su pomahnitali. Glazbenica je osvanula na naslovnicama i britanskog i američkog izdanja časopisa Voguea te Rolling Stonea, snimila intervju s Oprah Winfrey i održala koncert koji je putem televizije pratilo više od 10 milijuna gledatelja diljem Amerike.

Linker
18. travanj 2024 03:31