KRALJICA SHOWA

Pogledajte sva izdanja Maje Šuput na Supertalentu: Od perja, preko cvijeća i bisera sve do šljokica i lateksa

Maja stalno pomiče granice, a ove godine mogli smo ju vidjeti u preko deset upečatljivih kombinacija, za koje je najviše zaslužan njezin dugogodišnji prijatelj Marko Grubnić.

Da pažnju privlači glasom, vrckavošću i stasom, svima je poznato, a ono što posljednjih mjeseci najviše ostavlja obožavatelje, ali i sve gledatelje Supertalenta bez teksta - su smjele, pa čak i ekstravagantne odjevne kombinacije Maje Šuput. Šljokice, perje, biseri i boje zaštitini su znak njezinog stila, a pravilo da je manje više za nju ne vrijedi. I bome joj dobro stoji!

Do sada smo se mogli uhvatiti kako nakon odgledane emisije, komentiramo i njezine neobične haljine, frizure, cipele, na čemu joj možemo samo aplaudirati za hrabrost i eleganciju s kojom ih nosi.

Pomno odabrani odjevni komadi plijenili su pažnju iz epizode u epizodu, pa su često mogli baciti natjecatelje u drugi plan.


Prva kombinacija

Haljine u kojima bi mogli zamisliti zvijezde na crvenom tepihu, Maja je birala kako bi još jednom pokazala da joj u stilu nitko nije ravan, a da sve ono što neki ne bi mogli obući, ona pomno iskombinira za ubojiti spoj nedjeljne zabave.

Druga kombinacija

Čitajte i: Šok, suze, muk i drama: Maja Šuput slomila se pred kamerama ne vjerujući svojim očima

Treća kombinacija

Još od 2017. kao članica Supertalent žirija, Maja pomiče granice, a ove godine mogli smo ju vidjeti u preko deset upečatljivih kombinacija, za koje je najviše zaslužan njezin dugogodišnji prijatelj Marko Grubnić, koji vrlo uživa u stvaranju neobičnih, kreativnih i unikatnih kombinacija.

Četvrtka kombinacija

Peta kombinacija

Čitajte i: Finale ‘Supertalenta‘ prvi put ne ide uživo, a Nova TV snimila je čak 3 različita scenarija proglašenja pobjednika

Svaki puta kada pomislimo da je to to, ovaj modni duo iznenadi na najneobičniji način. Počevši od nešto jednostavnijih kombinacija, Maja je u svoj opus sve više dodavala ekstremne dodatke, pa se tako svi mogu sjetiti fazanova perja, ili gole haljine minimalistički uređene rozim upečatljivim cvijećem.

Šesta kombinacija

Sedma kombinacija

Velike krinoline ili haljine balskog stila koje kao da su izašle iz kraljevskih dvorana, Maja je maestralno pokazivala na ovogodišnjoj pozornici showa.

Osma kombinacija

Deveta kombinacija

Na vama je, naravno, da prosudite sviđa li vam se ili ne, ali svakako moramo priznati da Šuput zna kako ostaviti dojam i napraviti show. Na svojim društvenim mrežama nakon svake epizode podijeli s pratiteljima svoj modni odabir večeri, a mi vam donosimo pregled svih iz ovogodišnje sezone Supertalenta koja će se posebno pamtiti po večerašnjoj - finalnoj večeri.

Čitajte i: Maja Šuput novom tetovažom rastopila srca obožavatelja: Za taj ju je pothvat inspirirao sinčić

Deseta kombinacija

Jedanaesta kombinacija

Naime, osma sezona Supertalenta, koja je tijekom proteklih 12 tjedana svake nedjelje zabavljala gledatelje pred malim ekranima, došla je do samog vrhunca, a večeras je na rasporedu spektakularno finale showa koji je prema rezultatima gledanosti ove jeseni zasjeo na tron zabavnih televizijskih formata.

Dvanaesta kombinacija

Velika završnica showa donosi nastupe kandidata o kojima se govori u superlativima, pa će tako gledatelji pred malim ekranima imati prilike vidjeti 12 najatraktivnijih, najzabavnijih i najupečatljivijih nastupa finalista koji će dati sve od sebe da pokažu čari svog talenta. No, samo će jedan kandidat otići kući s titulom osmog Supertalenta i nagradom od 200.000 kuna, a u odabiru pobjednika sudjelovat će žiri i publika. Po završetku svih 12 nastupa, žiri će odabrati trojicu najboljih kandidata koji će ući u natjecanje za pobjednika, a odlučujuću riječ imat će gledatelji.

Čitajte i: Paljba kritika u Supertalentu: Članice žirija izvrijeđale mentalista, a o Majinoj haljini će se još dugo pričati

Linker
23. travanj 2024 08:57