Profimedia, AKM-GSI
Neobična zabrana

Pogledajte reakcije slavnih na odluku kompanije United Airlines o zabrani nošenja tajica

Američki su mediji ovih dana, u najmanju ruku, prenijeli neobičnu vijest, a putnici koji koriste usluge najpoznatije američke zrakoplovne kompanije ostali njome prilično zbunjeni.

Najpoznatija američka aviokompanija United Airlines na jednom je letu zabranila ulazak dvjema tinejdžericama u avion zato što su nosile tajice. One su bile vlasnice tzv. 'posebne' karte na koju imaju pravo obitelji i bliski prijatelji zaposlenika kompanije, a u slučaju da su kupile i platile avio kartu, na ovaj problem ne bi bile upozorene, poručili su iz kompanije. Tako su bile prisiljene presvući se u 'prikladniju' odjeću, što njih osobno nije uznemirilo. No uznemirilo je brojne druge putnike angažirane na društvenim mrežama koji su ovu odluku proglasili seksističkom jer je usmjerena isključivo prema ženama i djevojkama. Među njima je bila i manekenka Chrissy Teigan, inače supruga Johna Legenda, koja je na svom Twitteru objavila kako će prilikom idućeg leta sa spomenutom aviokompanijom na sebi imati samo traperice i maramu, a u slučaju da ih to zasmeta prestat će od njih kupovati karte.

Glumac William Shatner napisao je kako će on osobno početi nositi tajice te se upitao hoće li to biti čin protiv njihovih pravila.

Linker
20. travanj 2024 04:17