eurosong 2021.

Pogledajte nastup kojim su Hurricane razvalile u finalu Eurosonga: ‘Od ovog srce staje‘

Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević digle su na noge regiju, ali i cijelu Europu energičnim nastupom. Bore se za pobjedu na Eurosongu, na kojem se natječe 26 zemalja.

Djevojke iz grupe Hurricane razvalile su na finalnom nastupu na ovogodišnjem Eurosongu! Nastupile su osme, a u konkurenciji su s još 25 zemalja. Veliku podršku primaju iz cijele regije, a na njihov energični nastup nije ostala ravnodušna niti Europa, koja je oduševljena djevojkama iz Srbije. Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević na sceni su dale sve od sebe.

Predstavnice Srbije plasirale su se na Eurosong još 2020. godine, kada su pobijedile na Beoviziji.

RTS im je šansu dao i 2021., budući da zbog pandemije nisu imale prilike otići na natjecanje koje je prošle godine bilo otkazano. Pokazala se ta odluka mudrom i dobrom, uštedjeli su novac na organizaciji izbora pjesme, a usto su Hurricane dokazale da su bile dobar izbor.

Čitajte i: Održava se finale Eurosonga! Poslušajte 26 pjesama koje se bore za pobjedu u finalu

Čitajte i: Tko su srpske predstavnice Hurricane? Od crkvenog zbora, seks skandala do uragana na Eurosongu

Do pobjede na Eurosongu pokušavaju doći Cipar, Albanija, Izrael, Belgija, Rusija, Malta, Portugal, Srbija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Grčka, Švicarska, Island, Španjolska, Moldavija, Njemačka, Finska, Bugarska, Litva, Ukrajina, Francuska, Azerbejdžan, Norveška, Nizozemska, Italija, Švedska i San Marino.

Linker
15. travanj 2024 10:24