Ljupka Gojić Mikić na zimovanju na Maldivima
 Ljupka Gojić Mikić / Instagram
Ljetovanje usred zime

Pogledajte kako su provele odmor: Poznate Hrvatice pohrlile na egzotične lokacije, no neke su i dalje vjerne skijanju

Ljetovanje ili zimovanje? Nekima se i usred zime više sviđaju tople destinacije i pješčane plaže. Provjerili smo gdje su naši poznati i slavni proveli zimski odmor.

Naporni blagdanski period lagano se približio svom kraju, a povratak u svakodnevicu ljudima teško pada. No, ne baš svima. Neki su se odlučili od svega odmoriti na bijelim padinama, a drugi su se pak, odlučili za toplije krajeve. Tko i u srcu zime ljetuje, a tko uživa u skijanju? Istražili smo navike poznatih Hrvatica i Hrvata.

Poznata dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec (45), odlučila se odmoriti u Nassfeldu gdje se s obitelji zaputila na skijanje. Jedva je, otkrila je na Instagramu, dočekala zimski odmor, sunce, snijeg i dobro društvo.

Na isti se potez odlučila i Lana Klingor Mikić (39), koja je sa suprugom i kćerima otišla na prvo zajedničko skijanje. Prije toga, Lana je sa suprugom Antom zadnji put skijala dok još nisu bili u braku. 'Bili smo na Jahorini, Marla u mome trbuhu iako nisam imala pojma o tome', napisala je Lana na Instagramu i usput otkrila da se s obitelji nalazi u Kreischbergu.

Tradicionalno obiteljsko skijanje Sandi Cenov (51) i ove je godine upriličio za svoju obitelj, a djeca posebno uživaju u zimskim radostima u Gerlitzenu.

Baterije prije povratka u naporan radni tempo napunila je glumica Ecija Ojdanić (45), koja je s obitelji provela nekoliko dana u Nassfeldu. 'Ovo je bilo najbolje skijanje ikad. Savršeno vrijeme, klinci već veliki, nikom ne treba navlačiti pancerice, mogu skijati cijeli dan, super društvo, ma milina', objasnila je glumica. Skijanju se raduje i voditeljica Marijana Batinić (38) pa se pohvalila fotografijom na kojoj ispija omiljeno piće uz savršenu bijelu pozadinu.

Na Maldive je, pak, s obitelji otišla Ljupka Gojić Mikić (36). Bivša manekenka i poduzetnica sa suprugom i kćerima uživa u suncu i krajoliku koji oduzima dah. Oduševljena je fotografijama s odmora i njezina ekipa na društvenim mrežama, no realno, tko ne bi bio?

Najveća celebrity obožavateljica putovanja ovog puta odlučila se na Bali. Sa suprugom Nenadom Maja Šuput (40) otišla je na egzotičan odmor u toplije krajeve i čini se da baš uživa.

Bivša Miss Universe Hrvatske, Ivana Delač (39), već dulje vrijeme uživa u Miamiju, a u tople krajeve sa suprugom je otišla i Leyla Hajrović (30). Sa suprugom Izetom uživa u Omanu, a tamo su dočekali i Novu godinu.

Televizijski partneri - Slavko Sobin (35) i Elizabeta Brodić otišli su ove praznike na odmor u Jordan. Uživancija na svakom koraku, barem se to da zaključiti s njihovih društvenih mreža.

Linker
25. travanj 2024 05:37