Čini se da se odlično slažu!

Početak prijateljstva? Mia Dimšić otputovala je u Izrael, a tamo se druži s Konstraktom

Povodom eurovizijskog događanja Israel Calling, predstavnici koji će nastupiti na ovogodišnjem Eurosongu druže se u Tel Avivu.

Pobjednica Dore i predstavnica Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu, Mia Dimšić, otputovala je u Izrael, a s njom je otišao i televizijski voditelj Dalibor Petko. Naime, u Tel Avivu se održava četverodnevni događaj Israel Calling koji okuplja predstavnike natjecanja koji će u svibnju nastupiti na pozornici u Torinu.

Uzbuđena Mia u u Tel Avivu se imala prilike družiti i s predstavnicom Srbije, Konstraktom, a kolegice su zajedno pozirale i za fotografiju koju je Dimšić objavila na svome Instagram profilu.

"Just a casual night out", napisala je Mia u opisu objave.

Čitajte i: Konstrakta nakon što je zaintrigirala regiju komentirala i Hrvatsku predstavnicu: ‘Miju znam po njenom ranijem radu‘

image

Uzbuđena Mia u u Tel Avivu se imala prilike družiti i s predstavnicom Srbije, Konstraktom.

NERA SIMIC/CROPIX

Iako se Mia i Konstrakta kao umjetnice poštuju od ranije, čini se kako se odlično slažu i kao osobe, a ovo bi mogao biti početak jednog divnog prijateljstva.

Druženjem u Tel Avivu pohvalio se i voditelj Dalibor Petko.

"Eurovision Party u Tel Avivu! Mia Dimšić i ja smo spremni za Israel Calling", naveo je Dalibor u svojoj objavi, a putem Instagram storyja objavio je i ležerne trenutke iz Izraela. Čini se kako se ekipa najviše družila s Konstraktom, ali i s makedonskom predstavnicom, Andreom Koevskom, a iz storyja se može naslutiti kako se ekipa odlično zabavlja.

Linker
16. travanj 2024 13:28