Konačno se svi dobro slažu

Plesačica i glumac otkrili su spol bebe, a Megan Fox je presretna zbog bivšeg supruga

Zaljubljeni par nedavno je potvrdio da očekuju dijete, a sada su obavijestili javnost o detaljima i terminu poroda.

Australska plesačica Sharna Burgess i njezin partner, glumac Brian Austin Green, otkrili su spol svoga djeteta u objavi na Instagramu. Sentimentalna fotografija prikazuje Sharnin trbuh s nekoliko ruku koje ga dodiruju, a na jednoj od ruku označen je i Brian kao budući tata.

"I odjednom, moj život više nikada neće biti isti. Zauvijek veći, proširen i dublji. Zauvijek bezuvjetan", navela je Sharna u opisu svoje objave.

Otkrila je i kako nosi dječaka te potvrdila termin poroda, koji je planiran za 4. srpnja, a svom partneru Brianu je uputila tople riječi i poručila kako je presretna što njihova voljena obitelj raste i da ne može vjerovati koliku sreću su imali da se pronađu.

I Brian je na svom Instagramu profilu podijelio snimku svoje ruke na Sharninoj bebi na plaži. Green je napomenuo kako "jedva čeka" vidjeti Sharnu s njihovom bebom u naručju.

Njihova će mješovita obitelj sada biti bogatija za još jednog člana. Naime, Green već ima četvero djece: s glumicom Vanessom Marcil dijeli sina Kassiusa Greena (19), a s bivšom suprugom Megan Fox sinove Journeyja (5), Bodhija (8) i Noaha (9). Dakle, Green će u srpnju dobiti petog sina, a o svemu se oglasila i Fox.

image

Sharna i Brian uživaju u iščekivanju djeteta.

LEGA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Megan je, ipak, nedavno izjavila kako je presretna zbog nove ljubavi svoga supruga te kako misli da joj je drago što je odabrao baš Sharnu za koju smatra da će biti odlična majka.

Čitajte i: Daleko od očiju javnosti našao novu sreću: Brian Austin Green čeka dijete s australskom plesačicom

Podsjećamo, prošlogodišnji razvod Megan i Briana popratile su dramatične situacije između bivših supružnika, a dok je glumac sreću pronašao s atraktivnom plesačicom, Megan Fox na sve strane pokazuje iskre koje frcaju između nje i njezina zaručnika Machine Gun Kellyja.

Linker
18. travanj 2024 22:47