Profimedia, Backgrid USA
NEMA SREĆE U LJUBAVI

Planirali su zaruke, a na kraju prekinuli nakon dvije godine veze

Iako se krajem prošle godine šuškalo da je Chris Martin spreman zaprositi svoju djevojku, njihova veza nije dobila sretan završetak - frontmen Coldplayja i glumica Dakota Johnson prekinuli su nakon dvije godine ljubavi.

Glazbenik Chris Martin (42) podijelio je sa svojim prijateljima da je ponovno solo nakon što je prekinuo vezu s američkom glumicom Dakotom Johnson (29).

- Pričalo se o zarukama, a sada on kaže da su otišli u različitim smjerovima u životu, što je sve jako iznenadilo jer su uvijek djelovali jako sretno zajedno - otkrio je prijatelj pjevača za The Sun. Par je posljednji put u javnosti viđen u ožuhku ove godine, a osim što je Dakota upoznala njegovu djecu - Apple (14) i Mosesa (12), postala je jako dobra prijateljica s njegovom bivšom suprugom Gwyneth Paltrow. Ipak, dok su svi glumili jednu sretnu modernu obitelj, njihova veza otišla je u krivom smjeru.

Par je prvi put uhvaćen zajedno u listopadu 2017. godine, ali, iako se znalo da su zajedno, nikada u te dvije godine nisu govorili o svojoj vezi. Dakota je jednom prilikom za magazin Tatler kazala samo da je jako sretna i više od toga nije željela otkrivati.

Los Angeles, CA  - Malibu, CA  - *EXCLUSIVE*  - Chris Martin and Dakota johnson take their dog for a walk in Malibu. The couple decide to walk barefoot to release tension.

Pictured: Chris Martin, Dakota Johnson



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 423500103, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

I dok je njegova bivša supruga Gwyneth pronašla tajnu sretnog braka s Bradom Falchuckom, koja se skriva u činjenici da zajedno žive samo djelomično, Chris Martin svoj recept za sretnu ljubavnu priču tek treba pronaći.

--> 'Part-time' brak: Glumica ponovno iznenadila svojim savjetom, otkrila da ne živi sa suprugom

Otkako su se on i Gwyneth rastali, bio je u vezama s britanskom glumicom Annabelle Wallis i s američkom zvijezdom Jennifer Lawrence. S obzirom na to da je očigledno slab na glumice, pitanje je samo koja će ga sada osvojiti!

Linker
18. travanj 2024 18:46