REUTERS
PRIRODAN LOOK

Pjevačica Sia se napokon prestala skrivati: Prošetala bez svoje prepoznatljive perike

Zahvaljujući crno-bijeloj vlasulji koja joj prekriva lice nemoguće ju je ne prepoznati na crvenom tepihu ili u gostovanju u televizijskom showu, ali kada skine periku i nabaci trenirku na sebe je potpuno neprepoznatljiva. Australska pjevačica Sia počastila je svoje obožavatelje jednim od rijetkih pojavljivanja u javnosti bez skrivanja iza kose.

Popularna pjevačica je uhvaćena na losanđeleškom aerodromu na putu za Dubai, a izgledala je potpuno drugačije od onoga na što smo od nje navikli. Pokazala je svoju prirodnu plavu kosu, odjenula trenirku kuće Kenzo i bijele tenisice.

AG_182642 -  - Los Angeles, CA - Sia is spotted unmasked as she dashes to a flight out of LA. The usually reserved singer looks fresh and makeup free as she sports a nude colored Kenzo outfit while walking through the terminal.

Pictured: Sia
 22 MARCH 2017

BYLINE MUST READ: Vasquez-Max Lopes 

 
Maria Buda
(917) 242-1505
mbuda@akmgsi.com
 
Mark Satter
(317) 691-9592
msatter@akmgsi.com or sales@akmgsi.com, Image: 326192674, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

I vjerojatno bi prošla nezapaženo, da je fotografi nisu prepoznali. Svoj prepoznatljiv look začinjen perikom koja joj sakriva lice predstavila je 2014. kada je objavila album "1000 Forms of Fear" koji je osvojio glazbene liste.

Singer Sia arrives 
at the 2015 Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California February 22, 2015.  REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)  (VANITYFAIR-ARRIVALS)  - RTR4QPRF
REUTERS

U više je navrata naglasila da je nosi samo kako bi sačuvala barem malo privatnosti, a komičaru Jamesu Cordenu u showu "Carpool Karaoke" otkrila je da je nosi samo kada je okružena kamerama. Naime, Sia želi živjeti "normalnim" životom, bez da ju fanovi prate gdje god da krene kao što je slučaj na primjer s Justinom Bieberom koji ne može niti ručati u miru.

Linker
14. travanj 2024 03:11