Nova era

Pidžama party sa stilom: Billie Eilish nakon haltera iz Čakovca odabrala odjeću Kim Kardashian

Glazbenica je objavila svoj novi spot nakon što je iznenadila svijet drugačijim imageom na naslovnici britanskog Voguea.

Pop zvijezda Billie Eillish potpuno vlada medijskim svijetom, nakon što je proglasila svoju novu eru, odrekla se crno-zelene fudbalerke i vrećastih odijela, nastavlja istim putem. Glazbenica je objavila novu pjesmu "Lost Cause" za koju je snimila i zanimljiv spot - kućni tulum s prijateljicama, na kojem su sve odjevene u pidžame, odnosno odjeću 'za po doma'. Dok cure igraju Twister, bocu istine i jedu slastice na njima se izmjenjuju kombinacije poput kratkih hlačica, biciklističkih tajica, potkošulja i oversized majica na kratke rukave.

Pogledajte video

Odjeća koju smo svi iznosili protekle godine u našoj pandemijskoj stvarnosti, ali i od toga je Billie uspjela napraviti umjetnost. Novi album je u potpunosti napisala za vrijeme lockdowna, a kako je ranije otkrila - tko zna bi li do njega uopće došlo da nije bilo pandemije. Taj se utjecaj definitvno vidi i u novom spotu.

image
Billie Eilish nosi odjeću Skims
BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nova era Billie Eillish: Nema više zelene ‘fudbalerke‘, koju je izradila slučajno, pjevačica otkrila kako sad izgleda

Od pin upa do pidžame

U ovom videu Billie nije nalik fatalnim pin-up djevojkama kao na naslovnici Voguea, nego je bliža svojim vršnjakinjama, s kojima veselo skakuće po unutrašnjojsti kuće. I dok je na naslovnici Voguea Eilish na sebi među ostalim imala i haltere nastale u manufkaturi iz Čakovca, ovog puta nosi odjeću koju potpisuje Skims, modni brend Kim Kardashian.

Čitajte i: Halterima do zvijezda! Retro rublje kojim je Billie Eilish zadivila svijet djelo je i domaće dizajnerice iz Čakovca

Billie i njezine prijateljice/plesačice odjevene su u sličnu odjeću, koju mijenjaju u različitim scenama - jedina poveznica su nježne bež i pastelne boje te činjenica da je to odjeća koju nosimo uglavnom po kući.

Eilish je početkom godine objavila i dokumentarni film pod nazivom ‘Billie Eilish: The World’s a Little Blurry‘ u kojem je prikazana kaotična, uzbudljiva godina u životu pop zvijezde, a otkriveni su i mnogi detalji iz privatnog života inače iznimno samozatajne glazbenice. Između ostalog u filmu je pokazano kako joj je dečko (za kojeg se nije ni znalo da ga ima) slomi srce kada ga je najviše trebala.

image
Billie Eilish u spotu 'Lost Cause'
BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 08:54