Zumić vila

Pčelarica Beyonce: Kraljica popa otkrila slatki hobi i neobične ‘ljubimce‘, a sve zbog djece

Pop diva u kući ima ozbiljnu proizvodnju jednog ljekovitog pripravka, a na to se odlučila jer joj obje kćeri imaju velikih problema s alergijama. Beyonce se zbog toga okrenula prirodi.

Osim što je nebrojeno puta nagrađivana glazbenica, modna dizajnerica, filmska zvijezda, kulturna ikona, kraljica Bey ima još jedan talent i - naime Beyonce uzgaja pčele. Kako njezin nadimak na engleskom 'Queen Bee', u prijevodu znači matica pčela, glazbenica doslovno opravdava svoju titulu.

Beyonce (39) je u razgovoru za britanski Vogue otkrila nešto što se do sada nije znalo o njoj, kod kuće ima čak 80 tisuća pčela. Glavnom uredniku Edwardu Enninfulu otkrila je iznenađujuću činjenicu o sebi.

"Znam da je potpuno nasumično, ali imam kod kuće dvije košnice. Prave. Imam ih doma već neko vrijeme. Proizvodimo stotine staklenki meda godišnje. Nabavila sam košnice jer obje moje kćeri - Blue Ivy i Rumi - imaju grozne alergije, a med ima nebrojeno mnogo ljekovitih značajki", objasnila je Beyonce. Na opasku da je stvarno Queen B, odnosno matica pčela, pjevačica se nasmijala.

Neorganizirana i u kaosu

Umjetnica koja je poznata po svom perfekcionizmu, otkrila je i da je u nekim stvarima jednostavno loša, da ima nečeg i što joj ne ide.

'Stalno gubim telefon, bilo u kući ili uredu, i nikad ne znam gdje su mi ključevi. Telefon mi je uvijek prazan', kazala je pjevačica.

"Često se zabunim oko toga koji je dan i koji sastanak imam. Ali garantiram da ću se sjetiti svakog detalja razgovora, što je netko nosio i kakvu je frizuru imao. To je nevjerojatno", otkrila je Beyonce.

Na kraju je otkrila i kako će u njihovoj obitelji ove godine izgledati Božić. Blizanci sada imaju tri godine i razumiju taj blagdan, što je posebno veseli. "Volim Božić. Ukrašavamo kekse i skupljamo ukrase na kojima su omiljene stvari od svakog, usput nam svira božićna muzika. Blue ostavlja kekse i mlijeko za Djeda Božićnjaka, a uvijek mu ostavi i najljepša pisma. Rano ustanemo i otvaramo darove, nakon toga imamo veliki ručak s cijelom obitelji", opisala je pjevačica i dodala da obožava dječje divljenje tom blagdanu na koji se i ona osjeća kao djevojčica.

Linker
18. travanj 2024 11:13