ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Paula Šik Sik: 'Život na visokoj peti nije uvijek bajan, ali smo i dalje slabe na cipele'

Život na visokoj nozi, ili kako bi Biondićka rekla , 'Život na visokoj peti' nije uvijek bajan.

Ovaj na visokoj nozi sam i sama iskusila, sa svojih 177 cm, pola su noge i moram reći da gore baš ima zraka, ali jedini problem je što uglavnom gledam ljudima u tjeme. Još ako dodaš visoku petu, zaista možeš primjetiti gdje je pričvršćen tupe, gdje je izrast star dva tjedna, a gdje se razbacuje suhim šamponom.

Ili sam fulala visinu noge? Možda mi nedostaje još koji centimetar do pravog značenja pojma.

Kad smo kod visokih peta, špic papaka i ostalih prekrasnoća koje jednako toliko bole koliko su i lijepe, mi žene uvijek biramo one najljepše. Toliko budu lijepe da svaki korak koji napravimo, zaplačemo. Što ih duže nosimo, više se emocija rađa, što zna dovesti do potopa. U obliku suza, naravno. A te suze moraju iz nekih oči teći pa jedan par očiju nije dosta, nego se rodi još jedan!

Ne znam tko ga je nazvao kurjim okom, možda zato što kuri frku?

A kad smo kod kurenja, redovito nam american kuri nakon “šlajfanja” po POS uređajima, ali i to smo savladale. Dizajniran je poseban novčanik samo za kartice, vjerujem baš zbog tog problema. Kada kartice “pregore” da keš ostane neoštećen.

I unatoč tjemenima koja nisu uvijek lijepa, suzama, kurjim očima i nenormalnim računima, mi žene i dalje smo slabe na cipele.

Još jedan low budget vic za sami kraj:

"Pepeljuga je žena koju je usrećio samo jedan par cipela. Zato je ta priča... prava bajka."

Pusa,

P

Linker
18. travanj 2024 09:27