#šiksik

PAULA ŠIK SIK: Pred kamerama sam isprobala krvnu plazmu, evo rezultata

Dobro ljudi... skijanje je gotovo, dijete smo već zeznuli, ali nema veze... i dalje vodimo brigu o sebi...

Pamet na prvom mjestu. Ništa ne vrijedi ako si lijepa... i glupa. Moraš uvijek i zauvijek raditi na sebi. Kažu, diploma nije važna. Važno je da radiš ono što voliš. Ali često, ne možeš bez tog komada papira... niti krenuti u svijet. Pa završimo što smo započeli. Ja sam na kraju svojeg formalnog školovanja. Ne znam hoću li i kada dalje. Za sada, moram se dočepati diplome. Tako sam odlučila... i uz male muke i uspjela. I dok moje frendice pitaju kada će se udati… kod mene ih zanima kada ću završiti faks?! Pa evo, sve sam poduzela da i to privedem kraju.

I dok mi tako piju krv na slamku... idem isprobati može li mi vlastita krv pomoći.

Kim Kardashian je od svoje krvi postala mlađa, ljepša i Kanyeu privlačnija, ili nam je opet prodala dobru priču, kao i uvijek.

Ali nećeš Kim... idem ja to provjeriti…

Paula Sikirić

Mogu vam reći, iako izgleda grozno, fakat ne boli. Isplati se. Ne znam jesam li mlađa, ali sam glađa! E, pa to te ja pitam...

I tako tumarajući bespućima Instagrama, naišla sam i ja na jaje. Najlajkanija fotka u povijesti te društvene mreže je Kylie Jenner sa svojim djetetom..

Instagram/Kylie Jenner

I onda se ekipa dosjetila da stavi fotku jajeta… i pozvala sve da tu sliku lajka, kako bi srušili Kylie s trona. Ali nije marketing više što je bio, i s tim se moramo pomiriti.

Nije Kylie dugo čekala. Sjetila se da je prije nekog vremena, provjeravajući vrućinu američkog asfalta, razbila jaje na ulici, da vidi hoće li se stvarno ispeći… Izvukla je tako Kyle iz arhive taj video uradak, odgovorila na jaje, pečenim jajetom... i opet pokazala da je utjecaj na društvenim mrežama nešto čime Kardashianke bespogovorno vladaju.

A kako odgovoriti na sve izazove interneta i društvenih mreža?! Hm...

Sada je fora postaviti svoju aktualnu sliku uz onu od prije 10 godina.

#tenyearschallenge

Netko je prije bio mlađi, ali ne nužno i slađi. Zavisi koliko ste o sebi brinuli.

Ja se natjecati ne mogu. Prije 10 godina, bila sam još u osnovnoj školi. Ali vi možete. Čekam vaše fotke.

Voli Vas

Paula Šik Sik

Paula Sikirić

Linker
18. travanj 2024 11:45