Getty Images
RAZDVOJENE SU

Pati za domom i obitelji: Nicole Kidman pokazala mlađu sestru koja joj jako nedostaje

Slavna glumica naviknuta je putovanja, često putuje na relaciji SAD - Australija, samo da bi posjetila svoju obitelj, ali se zbog svoje i njihove sigurnosti sada drži podalje od njih.

Oskarovka Nicole Kidman pokazala je svoju mlađu sestru koja joj neizmjerno nedostaje dok su prisilno razdvojene na različitim kontinentima. Zvijezda serije "Slatke male laži", objavila je fotografiju FaceTimea svoje sestre dok razgovaraju s osmijehom na licu. Njezina tri godine mlađa sestra trenutno živi u Australiji.

Iptc Caption: SYDNEY - DECEMBER 01: AUSTRALIAN ACTRESS NICOLE KIDMAN AT A PRIVATE PHOTO SESSION FOLLOWING THE RELEASE OF HER MOVIE 'BMX BANDIT' IN SYDNEY. (Photo by Patrick Riviere/Getty Images).
Getty Images
Na početku karijere, 1983. godine

"Moja sestra i ja na Face Time aplikaciji. Nedostaje mi obitelj u Australiji. Sigurna sam da se mnogi osjećaju ovako", napisala je Nicole.

"Jako sličite", "Imate isti osmijeh", "Izgledate kao blizanke", samo neki su od komentara njezinih pratitelja. Antonia i njezina obitelj su se nedavno vratili u Australiju nakon što su deset godina živjeli u Singapuru. Glumica je nedavno propustila važan događaj u obitelji, zbog pandemije koronavirusa nije mogla biti na 80. rođendanu majke Janelle.

Slavna glumica jako je bliska s obitelji, a majka ju je često pratila na eventima i uz nju šetala crvenim tepihom. Navodno je pandemija Nicole poremetile planove da se s obitelji preseli u Australiju. Sa svojim kćerima i suprugom se nalazi u Nashvilleu, a kao i mnoge obitelji do daljnjeg se pridržavaju samoizolacije i zato moraju biti razdvojeni. Ipak, pomoću tehnologije, sestre Kidman sretne su što se vide barem i putem video poziva...

Pročitajte i:

Kombinezon umjesto haljine: Outfit slavne glumice savršen je za svaku modernu mladenku
Nicole Kidman nije mogla zadržati suze: Zbog teških vijesti napustila party nakon 15 minuta
Kćeri Nicole Kidman krenule njezinim stopama, tata i mama pucaju od ponosa

Linker
19. travanj 2024 04:36