grimes objavila

Partnerica najbogatijeg čovjeka na svijetu ima koronu! Nitko ne zna što je s Elonom Muskom

Glazbenica umjetničkom imena Grimes objavila je da se zarazila Covidom-19. Ne zna se je li zarazila svog životnog partnera Elona Muska i njihovog sinčića.

Životna partnerica Elona Muska objavila je da je pozitivna na koronavirus. Ekscentrična Grimes dodala je da za nju to i nije strašno iskustvo. Dapače, na neki način uživa u groznici. "Napokon sam dobila Covid-19, ali na neki čudan način uživam u groznici uzrokovanoj lijekovima", objavila je sljedbenicima na svom Instagram Storyju.

32-godišnja Grimes nije otkrila jesu li zaraženi i Elon Musk te njihov sin X AE A-XII, koje su dobili početkom svibnja 2020. godine. Musk, inače, ovih dana bilježi sjajne poslovne dane, naime, proglašen je najbogatijim čovjekom na svijetu - 'težak' je više od 185 milijardi dolara.

S Grimes se skrasio nakon razvoda od supruge Justine Wilson te ljubavnih peripetija s glumicom Amber Heard. U braku s bivšom suprugom dobio je petero djece tako da je maleni X AE A-XII njegovo šesto dijete. Grimes i Muska spojila je ljubav prema umjetnoj inteligenciji, a iz istog izvora napaja se i čudna inspiracija za ime njihovog dječaka.

Linker
15. travanj 2024 04:19