ne daje razlog

Owen Wilson stalno dobiva uloge očeva u filmovima, ali za svoju jedinu kći ne želi ni čuti: ‘Nikada nije bila stvar u novcu‘

Iako je već navršila tri godine, kći poznatog glumca nije nikada upoznala svog oca. Naime, Wilson s njom nije u kontaktu, iako redovito viđa svoja dva sina koje je dobio s dvije različite žene.

Lyla, jedina kći glumca Owena Wilsona koju je dobio s bivšom djevojkom Varunie Vongsvirates, nedavno je proslavila treći rođendan. No, umjesto da joj otac priredi rođendansku zabavu, Owen svoju kćer ne želi ni upoznati. Naime, njezina majka je za Daily Mail ispričala da Owen još uvijek nije nikada vidio svoju kćer, iako za nju plaća alimentaciju.

"Sretan treći rođendan mom divljem djetetu! Jako te volim!!!!", napisala je Varunie ispod fotografije na Instagramu, a mnogi su primijetili kako Lyla jako sliči ocu.

Unatoč tome što Owen redovito viđa svoja dva sina, Roberta (10) i Finna (7), koje ima s različitim majkama, za Lylu ne želi ni čuti.

Čitajte i: Ne želi je ni upoznati: Slavni glumac mjesečno plaća alimentaciju od 168 tisuća kuna za kćer koju nikada nije vidio

Vongsvirates je još 2019. rekla medijima da je nekoliko puta molila glumca da bude dio Lylinog života, ali da on "uopće nije u kontaktu" s njihovom djevojčicom i da je nikada nije ni upoznao.

"Pomaže nam financijski, ali nikad se nije radilo o tome. Lyli treba otac. Ironično je kako nastavlja dobivati uloge očeva u filmovima, a nikad nije upoznao vlastitu kćer", ispričala je Vongsvirates.

image
Owen Wilson sa svoja dva sina.
CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S njom je Wilson izlazio pet godina prije nego što su se razdvojili, a 2018. je napravio test očinstva koji je dokazao da je Lyla njegova kći. Glumac nikada nije govorio o svojoj kćeri niti naveo razlog zašto je ne želi upoznati, no u showu s Ellen DeGeneres 2017. je ispričao da je povezan sa sinovima.

Čitajte i: Filmska zvijezda daleko je od oca iz snova: Najmlađu kćer s trećom ženom nikada nije upoznao niti želi

Inače, najstarijeg sina Roberta dobio je s bivšom djevojkom Jade Duell, a Finna ima s fitness trenericom Caroline Lindqvist.

Linker
19. travanj 2024 02:51