Na crvenom tepihu

Ovog su puta svi gledali u Shiloh: Angelina Jolie ponovno privlači pažnju pojavljivanjem s kćerima

Prije nekoliko dana sve su oči bile uprte u Zaharu koja je za američku premijeru filma odjenula maminu srebrnu haljinu, koju je ova nosila na dodjeli Oscara 2014., no u Rimu su svjetla reflektora bila uprta u njezinu godinu dana mlađu sestru.

- Shiloh od treće godine istražuje vlastiti identitet. Morali smo joj odrezati kosu, voli se oblačiti kao dečko i želi izgledati kao svoja braća - kazala je oskarovka Angelina Jolie u razgovoru za američki magazin Vanity Fair davne 2010. I sve do nedavno Shiloh Jolie Pitt (15) njegovala je takav izgled - tenisice, široke hoodice, kratke hlače, odijela za mamine i tatine premijere... Pa su američki mediji željni senzacija počeli pisati da je krenula na hormonalne terapije, da je promjena spola samo pitanje vremena i razne slične pretpostavke temeljene samo na njezinom izgledu. Angelina, a niti njezin bivši suprug Brad Pitt nikada niseu željeli komentirati takve napise, osim da su joj podrška i da joj daju potpunu slobodu da bude ono što želi.

image
Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie i Shiloh Jolie Pitt.
D‘AVANZO MAURIZIO/IPA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Angelina Jolie izvela djecu na crveni tepih: Kćeri zablistale uz mamu, a posebno je divna transformacija Shiloh

No da su spekulativne teorije ispale potpuno krive pokazuje najnovije izdanje petnaestogodišnje tinejđerke koja je na nedavnu maminu premijeru filma 'Eternals' u Los Angelesu došla u vrlo ženstvenom izdanju - duge dignute kose, u bež haljini s bijelim balerinkama.

Angelina Jolie kazala je nakon premijere da su ona i djeca styling za taj izlazak brižno osmislili pa su joj kćeri Shiloh, Zahara i Vivienne nosile njezine stare, ali bezvremenske dizajnerske haljine koje je za njih i čuvala.

Ovih dana Angelina Jolie stigla je u Rim gdje je krenula europska promocija filma 'Eternals', a s njom su u Vječni grad stigle Shiloh i Zahara. Cure su opet za maminu premijeru odjenule ženstvene mamine haljine - Zahara bijelu do poda sa zlatnim detaljima, a Shiloh kratku crnu baršunastu koju je kombinirala sa šarenim tenisicama.

Čitajte i: Nova ljubav na pomolu: Angelina Jolie i The Weeknd ponovno uhvaćeni, ali gdje su nestali osmjesi?

image
Angelina Jolie s djecom na crvenom tepihu snimljena prošli tjedan u Hollywoodu.
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Shiloh je pustila kosu, oba puta nosila je punđu, a u Rimu se pojavila našminkana, s nalakiranim noktima i zlatnim naušnicama. Novoprobuđena ženstvenost lijepo stoji Angelininoj prvorođenoj kćeri koju su mediji, kada se rodila, prozvali najljepšom bebom na svijetu.

Linker
07. travanj 2024 18:35