show ukrala kćerkica

Ovo od Ronalda nitko nije očekivao! Njegova blagdanska objava je pravi hit

Proslavljeni nogometaš blagdane slavi u krugu obitelji - partnerice Georgine Rodriguez i njihove djece. Cristianu Ronaldu ovog Božića show je ‘ukrala‘ kćerkica Alana, koja se na obiteljskoj fotografiji zbog nečega ljuti!

Najveća nogometna zvijezda današnjice blagdane provodi uz obitelj - partnericu Georginu Rodriguez i njihovu djecu. Cristiano Ronaldo objavio je obiteljsku božićnu fotografiju te u svega par sati prikupio više od osam milijuna lajkova. "Želimo vam sretan Božić. Pun ljubavi, zdravlja i sreće", poručio je Ronaldo objavom na kojoj je uz svoju Georginu i njihovu djecu.

Mnogi su u komentarima oduševljeno čestitali blagdane lijepoj obitelji, a posebnu je pozornost privukao komentar Ivane Rodriguez - Georginine sestre. Nju je zanimalo zašto je ljuta njezina preslatka nećakinja Alana. "Tata se smije, a Alanita se ljuti. Što se točno događalo u ovom trenutku? Sretan Božić obitelji! Volim vas", poručila je Ivana svojoj sestri, Ronaldu i nećacima.

Mnoge je oduševilo što Ronaldo slavi blagdane baš kao i sav normalan svijet. Njegova blagdanska fotografija skromna je i opuštena, obitelj je pozirala pred malim drvcem, na podu - bez pretjerivanja.

Linker
19. travanj 2024 12:23