BRZO SE SNAŠLA

Ovo nije planirala: Miley Cyrus doživjela nezgodu na novogodišnjem koncertu

Slavnoj pjevačici pukla je vezica od topića koji joj je potom gotovo ispao, no brzo se snašla!

Slavna američka pjevačica Miley Cyrus mnogima je poznata po neprimjerenom ponašanju, no gaf koji joj se dogodio na novogodišnjem koncertu, zasigurno nije planirala.

image

Miley Cyrus gotovo je ispao topić ispod kojeg nije imala ništa.

NBC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Na NBC-evom novogodišnjem party specijalu s Peteom Davidsonom u Miamiju pjevačici je, naime, pukla vezica na majici iz koje su joj potom gotovo ispale grudi. Čim se to dogodilo, Miley je brzo uhvatila gornji dio kompletića i nastavila pjevati svoj hit "Party in the USA", probijajući se iza pozornice.

Čitav njezin bend i prateći vokali dali su sve od sebe da ne prekinu pjesmu dok se pjevačica presvlačila u jarko ružičasti sako koji je nosila ranije.

image

Pjevačica se brzo snašla pa je pjevajući otišla iza pozornice.

NBC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Teške posljedice razvoda! Miley Cyrus ponovno na dnu: ‘Sada konačno shvaćam što mi se događa‘

"Sada me svi definitivno gledaju", našalila se pjevačica na vlastiti račun dok je nosila samo blejzer pa je dobacila kako joj je trenutni outfit i dalje najslojevitiji od onih koje inače nosi na koncertu. Unatoč tome što je sako trebao sakriti grudi, dok je plesala na pozornici s gostujućom pjevačicom Saweetie, čini se da nije previše marila pa su gledatelji na koncertu vidjeli i previše.

Linker
20. travanj 2024 09:03