VODITELJICA

Ovo nije očekivala: Ecija Ivušić slavi 35. rođendan, a dečko ju je doveo do suza

Nikad sretnija Ecija Ivušić 35. rođendan s dečkom i bubnjarom benda ‘Pravila igre‘ slavi u Dubrovniku.

Popularna domaća voditeljica Ecija Ivušić 35. rođendan slavi u zagrljaju dečka Gorana Beloševića s kojim već nekoliko dana boravi u Dubrovniku.

Ganuta do suza

"Sreća", napisala je voditeljica kratko i jasno u opisu fotografije na kojoj u mini satenskoj haljini i visokim čizmama pozira s Goranom ne skrivajući zaljubljenost, baš kao ni njezin partner koji joj je ubrzo u komentarima uzvratio s "Volim te". Na Instagram Storyjima Ecija se pohvalila i buketom ruža kojeg joj je poklonio Goran, a što ju je dirnulo do suza.

Čitajte i: Ecija Ivušić dobila novi posao: ‘Nikad nisam radila ništa slično, nisam neki fanatik‘

Njezin dan Eciji su čestitala brojna poznata lica domaće scene, a između ostalih i naša poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess, Snježana Schillinger.

"Sretan, draga, divni ste! Ništa ti više u životu ne treba osim tog sretnog osmijeha i ruku oko struka", poručila joj je prijateljica i vlasnica modnog brenda Duchess, na čijem su vjenčanju s poduzetnikom iz Beča - Franzom, prisustvovali i Ecija i Goran.

Čitajte i: Kakav unikat! Ecija Ivušić i njezin dečko nadmašili sva očekivanja sa svadbenim poklonom Snježani Mehun i Franzu Schillingeru

Već dugo ne skrivaju zaljubljenost

"Za mene je naš novi singl 'Samo ti' puno više od obične pjesme. Točno znam gdje smo bili kada sam ju iznenada dobio na mail i kada smo ju zajedno po prvi puta slušali. Mislim da u tom trenu nismo ni slutili što nas sve čeka. Od tada do danas, ako gledamo vremenski nije prošlo puno, međutim desilo nam se nešto posebno i imam osjećaj kao da te poznajem cijeli svoj život. Moja ljubavi ovu pjesmu posvećujem tebi i svemu onome što je još ispred nas. Naslov i stihovi 'Samo ti, samo ti još godina sto. Moja si Julija, ja tvoj Romeo. Samo ti, samo ti, sve drugo je tren. Dok dišem, živim, znam ja bit ću zaljubljen' najbolje opisuju što osjećam prema tebi. Hvala ti što postojiš moja srodna dušo", napisao je glazbenik, inače bubnjar benda "Pravila igre" nedugo nakon što su krajem srpnja potvrdili vezu.

Linker
19. travanj 2024 01:12