Tako se slavi!

Ovo će biti sjajno! Cher objavila da ćemo uskoro gledati film temeljen na njenom životu

Uoči svog 75. rođendana glazbena i filmska legenda objavila je da će se uskoro snimati film o njezinom životu, a ekipa koja radi na tom projektu obećaje da će to biti pravi spektakl - baš poput njene karijere i života.

Glazbena legenda uvijek je glasila kao netko tko zna prirediti zabavu, tako je Cher uoči svog 75. rođendana ponosno objavila da se o njenom životu snima film. I to, naravno, ne bilo kakav, biopic o Cher napravit će Universal Pictures, koji je za ovu prigodu okupio pravu zvjezdanu ekipu. Film o pjevačici i glumici producirat će Judy Craymer i Gary Goetzman, ljudi koji potpisuju oba nastavka ultrapopularnih mjuzikala Mamma Mia! U drugom se nastavku pojavila i sama Cher - tako da je pjevačica mirna u ishod svog biopica - jer zna kako ovaj tandem radi.

No, nisu to jedini bivši suradnici, da Cher voli igrati na sigurno, dokazuje i činjenica da će scenarij pisati oskarovac Eric Roth - koji je napisao film "Osumnjičen", iz 1987. u kojem je glumila Cher uz Dennisa Quaida i Liama Neesona. Ali Roth stoji iza filmskih megauspješnica poput "Forrest Gump", "Zvijezda je rođena" i "Neobična priča o Benjaminu Buttonu".

Cher će također stajati i producentski iza ovog projekta, koji još uvijek nema ime. Zvijezda je sama obznanila novosti o velikom projektu i to putem Twittera - u objavi koja pokazuje da je dosta uzbuđena oko svega.

Čitajte i: Angelina Jolie opet iznenadila: Pozirala u neobičnom i opasnom izdanju, prije kojeg se nije smjela prati

Veća od života

"Gary i ja smo presretni što ćemo opet raditi sa Cher, a ovog puta ćemo njen istinito i osnažujuće životno putovanje dovesti na male ekrane. Jednostavno, ne postoji onaj koga ne privuče i ne inspirira Cher, njezin talent, čvrstoća, jedinstvena pamet, toplina i vizija - koji su veći od života", kazala je buduća producentica Judy Craymer.

"Njezin uspjeh u glazbi, filmu, televiziji, nema premca, a nadahnuo je generacije. Ne možemo biti sretniji što ćemo njezinu priču ispričati kino publici", zaključila je filmašica.

Pogledajte video

Obzirom na činjenicu da joj karijera traje desetljećima, bit će mnogo materijala - od samih početaka kada je surađivala sa Sonnyjem Bonom, preko osvajanja nagrada - Oskar, Emmy, Grammy - pa do statusa legende i ikone.

Nakon svega, Cher je svoje pratitelje na Twitteru obavijestila da je imala odličnu proslavu i da je malo umorna od svega, ali zahvalna na ljubavi koju je primila.

Linker
16. travanj 2024 19:32