Instagram
NJIHOVA IDILA

Ovako se uživa! Tarik i Lejla na raskošnom putovanju s dobrim povodom

Spojiti ugodno i korisno uvijek je najbolja opcija, a upravo u takvom aranžmanu svijet trenutno otkrivaju Lejla i Tarik Filipović.

I dok su se svojim Instagram prijateljima i pratiteljima posljednjih tjedana obraćali fotografijama iz predivnog Sydneya i dijelili s njima svoje sretne i romantične australske trenutke, proslavljeni je glumac i voditelj jučer objavio kako svoj put nastavljaju u Dubaiju. Razlog dugog i dalekog putovanja je Tarikov posao. Naime, u Australiji je u čak nekoliko gradova izveo predstavu ‘Ćiro’, pa se tako među njihovim odredištima, između ostalog, našao Perth, Melbourne, Sidney i Brisbane.

#bissnessandpleasure #predstavaćiro #melbourne #australia

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

#helloaustralia #perth

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

A post shared by tarik filipović (@tarik.filipovic_official) on

Kako bi mu put prošao lagodnije, ljepše i zabavnije, Tarik je poveo svoju suprugu, a njihova sreća izvire iz baš svake objavljene fotografije. Osmijesi s njihovih lica ne silaze, a čine se kako doista uživaju i život žive punim plućima. Par zajedno odgaja dva sina: 14-godišnjeg Dina i 10-godišnjeg Armana. Proteklog ljeta zajedno su ljetovali u Dubrovniku, ali i Turskoj, no čini se kako su roditelji ovog puta odlučili nekoliko tjedana ukrasti samo za sebe.

Linker
15. travanj 2024 22:36