Instagram
pobjegli iz grada

Ovako se gušta: Evo gdje su poznati Hrvati proveli praznike

Uskršnje blagdane mnogi svake godine iskoriste za mini godišnji odmor i putovanje, a upravo tako su lijepo vrijeme i slobodne dane odlučili provesti poznati s naše scene.

Neki su se uputili van granica Hrvatske, a neki su ostali u Lijepoj našoj, no svi su se na Instagramu pohvalili fotografijama s odmora i svojim pratiteljima zaželjeli sretne i lijepe blagdane.

Vrckavu pjevačicu Maju Šuput ne drži mjesto pa se za zaručnikom uputila u Šibenik. 'Easter getaway', napisala je u opisu fotografije, a na Instagram storyju podijelila je trenutke sa slasne večere na kojoj su uživali. Nakon lude djevojačke večere u Beogradu i nastupu u Zadru, pjevačica je blagdane posvetila sebi i najmilijima.

View this post on Instagram

Easter getaway

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić slobodne dane provodi u inozemstvu, točnije u Austriji. Red hrane pa rekreacije na romobilima, lijepa voditeljica puni baterije u sunčanom Beču.

Van granica Hrvatske nalaze se i bivša missica Lejla Filipović i voditelj Tarik Filipović koji su se uputili u Italiju. Iz Rima Lejla je podijelila nekoliko fotografia koje pokazuju da je Tarik pravi Instagram suprug koji je vješt na okidaču fotoaparata. Par poput pravih turista uživa u šetnjama i romantičnim obrocima talijanske kuhinje.

Instagram

U nešto egzotičnije krajeve otputovala je pjevačica Nina Badrić koja već nekoliko dana izaziva zavist svojim fotografijama. Nina uživa u ljepotama otoka Sveti Bartolomej na Karibima te svakodnevno sa svojim pratiteljima dijeli predivne fotografije plaže i oceana, a ne libi se pokazati niti dobru figuru u kupaćem kostimu. Otputovala je prije sedam dana te na otoku proslavila i Uskrs.

Italija je popularna destinacija koju vole naše zvijezde pa se novopečena majka i glumica Nataša Janjić uputila u Trst s partnerom Nenadom, a njihovog mališana Tonija čuva baka u Istri.

Uvijek u društvu četveronožnog prijatelja Oscara su pjevačica Franka Batelić i suprug Vedran Ćorkula, nogometaš moskovske Lokomotive. Relacija Zagreb-Moskva njihova je svakodnevica pa je Franka naše prostore za blagdane zamijenila Rusijom odakle se javila svojim obožavateljima i čestitala im blagdane.

Instagram

Linker
16. travanj 2024 22:23