REUTERS
AMERICAN CRIME STORY

Otkriveno je tko će glumiti Donatellu Versace u serijalu o ubojstvu njezinog brata

Iako se dugo nagađalo kako će pjevačica Lady Gaga utjeloviti svoju prijateljicu, dizajnericu Donatellu Versace, tu ulogu u trećoj sezoni popularnog serijala American Crime Story dobila je španjolska glumica Penelope Cruz.

Nakon velikog uspjeha prve sezone koja je pokrila suđenje stoljeće O.J.Simpsona, za drugu je najavljena tema uragana Katrina, za treću ubojstvo talijanskog dizajnera Giannija Versacea, dok će u četvrtoj pokriti aferu iz Bijele kuće – onu između Billa Clintona i Monice Lewinsky.

Treća sezona posvećena osnivaču luksuzne modne kuće Versace stiže 2018. godine, a tema će biti njegova smrt 1997. godine, kada je ubijen na stepenicama svojeg doma u Miami Beachu.

Penelope Cruz arrives for the Burberry catwalk show at London Fashion Week in London, Britain, February 20, 2017. REUTERS/Luke MacGregor - RTSZJCY
REUTERS

Edgar Ramirez će utjeloviti preminulog dizajnera, dok će Darren Criss glumiti njegovog ubojicu Andrewa Cunanana, a Penelope Cruz će se u serijalu pojaviti kao Donatella Versace. Ove vijesti malo su razočarale obožavatelje serijala koji su se nadali da će pjevačica Lady Gaga biti odabrana za tu ulogu - fizički joj nalikuje i njih dvije su vrlo dobre prijateljice.

Donatella Versace and Lady Gaga at Vanity Fair Oscar Party.
<P>
Pictured: Donatella Versace and Lady Gag
<P><B>Ref: SPL712096  030314  </B><BR/>
Picture by: All Access Photo / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
All Access Photo / Splash News

Linker
14. travanj 2024 08:35