Reuters
SPEKTAKULARNI NASTUPI

Otkriveni prvi izvođači ovogodišnje dodjele nagrada Grammy

Manje od mjesec dana dijeli nas od 59. dodjele nagrada Grammy koja je uvijek popraćena odličnim nastupima zvijezda.

Za dobru atmosferu ove će se godine pobrinuti John Legend, bend Metallica te Keitha Urban i Carrie Underwood koji će otpjevati duet.

- Prošle su tri godine od našeg posljednjeg nastupa kada nam se na pozornici pridružio svjetski poznat kineski pijanist Lang Lang. Oduševljeni smo što smo ponovno pozvani – poručili su članovi popularne Metallice, benda koji iza sebe ima ukupno 17 nominacija i 8 nagrada, a ove godine je u konkurenciji za najbolju rock pjesmu s "Hardwired".

Ostali izvođači na dodjeli glazbenih nagrada bit će otkriveni idućih tjedana, a producent Ken Ehrlich najavio je da će nastupiti pjevačice Beyoncé i Adele koje su ove godine nominirane u tri od četiri glavne kategorije: za najbolji album, pjesmu i snimku godine. Iako njihov nastup još nije potvrđen, mnogi se nadaju da neće odbiti nastupiti na dodjeli nagrada Grammy jer su obje poznate po spektakularnim live nastupima.

Ovogodišnja dodjela bit će održana 12. veljače u Staples Centeru u Los Angelesu, a domaćin će biti britanski komičar James Corden.

Linker
18. travanj 2024 04:11