Instagram
NEOBIČAN ROĐENDANSKI DAR

Osveta sigurno slijedi: Ryan Reynolds oduševio obožavatelje nikad viđenim i stvarno lošim fotografijama Blake Lively

Jedan od najzabavnijih parova u Hollywoodu ponovno je oduševio obožavatelje: glumac Ryan Reynolds našalio se na suprugin račun i to baš na njen rođendan pa sada od Blake Lively očekujemo maštovitu osvetu.

Glumački par Blake Lively (32) i Ryan Reynolds (42) poznati su po tome što se rado zezaju na društvenim mrežama, a posljednji potez napravio je kanadski glumac kada je svojoj supruzi u čast objavio nikad viđene fotografije. Naime, Blake Lively je kao rođendanski dar od svojeg voljenog supruga dobila listalicu od deset fotografije na kojima ona, najblaže rečeno, nije najbolje ispala. Na svakoj drugoj taman žmiri, kod poziranja uopće nije spremna, a najzabavnija je posljednja u nizu na kojoj je napravila grimasu.

Ryan je samo kratko uz fotografije čestitao svojoj dragoj rođendan, dok je u komentarima Rob Liefeld, kreator "Deadpoola", napisao "ne postoje loše fotografije Blake Lively".

Par je u svibnju objavio kako očekuju treće dijete nakon 4-godišnje James i 2-godišnje Inez. Vjenčali su se 2012. godine, a zbog obitelji nikad ne rade istovremeno.

"Blake i ja ne snimamo u isto vrijeme. Da ona snima film na Tajlandu, aja u Vancouveru, nikad se ne bismo vidjeli. Ovako nam je mnogo bolje, sve dobro funkcionira - izjavio je početkom godine glumac koji se rado našali na račun svoje supruge na društvenim mrežama. Ipak, ona mu nikad ne ostane dužna pa sada možemo očekivati osvetu.

NEW YORK, NY - MAY 02:  Blake Lively and Ryan Reynolds attend the premiere of
Getty Images

Linker
14. travanj 2024 11:36