PRVI PUT NA OLIMPIJSKIM IGRAMA

Ostvarila san: Kći rock ikone Brucea Springsteena iz Tokija se vraća sa srebrnom medaljom

Jessica Springsteen, kći rock ikone Brucea Springsteena prvi je puta sudjelovala na Olimpijskim igrama i osvojila srebrnu medalju u disciplini ekipnog jahanja!

Iz Tokija se sa srebrnom medaljom ove godine vraća i Jessica Springsteen, kći rock legende Brucea Springsteena i pjevačice Patti Scialfe.

Jessici su ovo prve Olimpijske igre u životu, a srebrnu medalju je osvojila u disciplini ekipnog preponskog jahanja.

"Moj konj je prekrasno skakao, oduševljena sam", rekla je uoči dodjele medalje 29-godišnja jahačica koja se tim sportom bavi od malih nogu. Ljubav prema konjima Jessici je prenijela majka Patti koju je uz oca prvu nazvala nakon dodjele.

Čitajte i: Bruce Springsteen svira protiv koronavirusa

"Na brzinu smo se čuli preko FaceTimea, svi su vrištali od sreće, mislim da se ništa nismo razumjeli. Vidjela sam ih u majicama američke reprezentacije, samo se čulo vikanje. Nisam ih puno razumjela, ali sam vidjela koliko su uzbuđeni", izjavila je Jessica nakon osvojene medalje.

image
Jessica se jahanjem bavi od malih nogu.
PAUL GROVER/SHUTTERSTOCK

"Definitivno su me prošli trnci. Bilo je super uzbudljivo. Moj konj je prekrasno skakao, a dali smo svi sve od sebe na terenu", dodala je Jessica koja jaše na 12-godišnjem pastuhu Don Juanu Van de Donkhoeveu s kojim je do sada već osvojila mnogobrojne turnire, a sada je s medaljom ostvarila i najveći san.

Jessica Springsteen inače je završila psihologiju na fakultetu Duke, a uvijek je isticala kako ne želi da je javnost zna isključivo kao kći slavnog Brucea Springsteena.

Čitajte i: Barack Obama i Bruce Springsteen pokreću novi podcast: Dotaknut će se nekih vrlo osjetljivih tema

"Uvijek je govorila da ne želi da je se zna samo kao kćer Brucea Springsteena. Željela je ostaviti svoj trag i na dobrom je putu. Zahvaljujući svom talentu, jedna je od najperspektivnijih u svojoj kategoriji", rekla je jednom o svojoj nasljednici Melanie Smith Taylor, američka jahačica i osvajačica zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1984.

Osim Jessice Springsteen, jahanjem, inače skupim sportom, bave se i kćerke Stevea Jobsa, Billa Gatesa, nasljednica obiteljskog carstva Onassis, kći Stevena Spielberga, kao i kćer Romana Abramoviča.

Linker
15. travanj 2024 21:27