Konačno sreća

Ostvarenje snova za Meghan i Harryja: Uvijek su zamišljali obitelj s četiri člana, sada će to i dobiti

Kraljevski par, nakon teškog perioda, preseljenja, gubitka bebe, pravnih bitaka s tabloidima, konačno može odahnuti i uživati u onome što su si oduvijek htjeli.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa izvan sebe su od sreće što očekuju novog člana obitelji. Princ Harry i Meghan Markle su na dan zaljubljenih objavili kako će njihov Archie postati stariji brat.

"Potpuno su izvan sebe od sreće. Uvijek su zamišljali da imaju obitelj od četiri člana i jako su sretni što će konačno to i postati. Oduvijek su htjeli da Archie dobije brata ili sestru bliskog po godinama", otkrio je obiteljski prijatelj za magazin People.

Archie će napuniti dvije godine u svibnju, tako da je ovaj kraljevski par ostvario baš sve želje. Vijest o trudnoći objavili su s prekrasnom crno-bijelom fotografijom na kojoj se ističe Meghanin trudnički trbuščić, dok se odmara u Harryjevom krilu. Buduće roditelje fotografirao je iPadom njihov bliski prijatelj Misan Harriman u vrtu njihovog doma u kalifornijskom gradu Montecito.

Čitajte i: Beba će na svijet doći u lipnju? Svi detalji druge trudnoće Meghan Markle

Posveta majci

Princ je još ranije dao naslutiti da želi dvoje djece, otkrio je to u intervjuu s dr. Jane Goodall u izdanju britanskog Voguea, u rujnu 2019. Tijekom razgovora, Harry je istaknuo koliko je zastrašujuće stanje u svijetu, a kako je rekao taj se osjećaj pojačao nakon što je u svibnju te godine dobio Archiejea.

Camilla Tominey, jedna od urednica britanskih novina "The Daily Telegraph” specijalizirana za praćenje kraljevske obitelji, otkrila je da je Meghan (39) najvjerojatnije u petom mjesecu trudnoće i da će beba, osma po redu za nasljedstvo britanskog prijestolja, doći na svijet u lipnju.

Čitajte i: Da se nikada ne zaboravi: Meghan Markle i princ Harry na predivan način očuvali sjećanje na Lady Di

Par nije čekao da se napuni peti mjesec trudnoće, kakav je običaj u kraljevskoj obitelji, nego su za objavu odabrali Valentinovo. Harryjeva mama, legendarna princeza Diana, otkrila da je trudna s Harryjem na Valentinovo davne 1984. 37 godina kasnije, na taj je dan isto učinio i njezin sin.

Linker
18. travanj 2024 09:33