Dobro zna što se nosi

Ostavlja bez daha: Jelena Rozga još jednom oduševila u glamuroznom izdanju

Jedna od naših najpoznatijih glazbenica zablistala je u raskošnoj kreaciji poznatog brenda te pokazala svoj omiljeni modni trend.

Odavno je jasno kako Jelena Rozga dobro zna što je u trendu, a čini se kako su njezini trenutni modni favoriti - volani i uzorci.

Naime, glazbenica se pohvalila nevjerojatnom svečanom haljinom u crnoj boji sa zlatnim uzorkom te otkrila odličnu liniju i dekolte. Rozga je pozirala u maxi haljini s potpisom domaćeg brenda Envy room s dolčevitom i otvorenog dekoltea, dugih rukava i s prorezom u donjem dijelu.

Čini se kako su glazbenici nastupi i raskošne kreacije prilično nedostajali, a blistajući u raskošnoj haljini, najavila je svoj nastup u Dubrovniku.

"Vidimo se u subotu u Dubrovniku. Ne mogu opisati koliko ste mi falili", navela je u opisu objave.

Čitajte i: Rozgu pratitelji mole da ponovi svoj ‘mokri‘ izgled koji je neke od njezinih pratitelja bacio u ekstazu!

No, da Jelena voli haljine sličnog dizajna pokazivala je i ranije, a nedavno je oduševila u midi haljini s volanima zanimljivog uzorka koja je isticala njezinu nevjerojatnu figuru.

Za svoje nastupe Rozga, čini se, najradije nosi komade Envy rooma pa je nedavno zablistala u još jednoj kreaciji s njihovim potpisom, a čini se kako su joj, osim volana, izuzetno dragi raskošni printevi. Iako je mnoge još jednom ostavila bez daha, posljednji modni odabiri poznate glazbenice ne čude, s obzirom na to da je poznata prema svome elegantnom stilu, ali i modernim i chic komadima.

Linker
18. travanj 2024 15:31